foto

Lars Kaalund

  • nar. 29.5.1964 (55 let)
    Frederiksberg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Lepší svět
2007 Daisy Diamond
Doma je doma
2005 Nynne
Obviněný
2000 Blikající světla
Bånd på livet (TV film)
Italština pro začátečníky
1999 Ten jediný
1998 Sami doma
1997 Chock 4 - Liftarflickan (TV film)

TV seriály

2009 Lulu & Leon (TV seriál)
2008 Deroute (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 8, 1954 (S01E08)
Del 7, 1954 (S01E07)
1996 Bryggeren (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1995 Mappen (TV film)

TV seriály

2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Synd og skam (S02E03)
Afsked (S02E02)
Særbehandling (S02E01)
2017 Rita (TV seriál)
Hjemme (S04E08)
Familie (S04E07)
Barndommens gade (S04E06)
další epizody (6)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (14)
2015 Hjørdis (TV seriál)
Rita (TV seriál)
Lus (S03E05)
Aftenskole (S03E04)
Sponsorbarnet (S03E03)
další epizody (5)
2013 Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Rollemodellen (S02E07)
Far, mor og børn (S02E03)
další epizody (5)
2012 Rita (TV seriál)
Moderen (S01E08)
Prinsessen (S01E07)
Anarkisten (S01E03)
další epizody (5)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Hjørdis (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Viva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky