foto

Irina Rachmanova

  • nar. 6.8.1981 (39 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dva bileta domoj
Piligrim
2017 Blokbaster
2015 Batalon
Kletka
2012 Děň učitělja
2008 Krasnyj žemčug ljubvi
2007 Begljanki
2006 Pitěr FM
Únik z kruhu
Žara
2005 9. rota
Soldatskij děkameron
Vremja sobirať kamni
2004 Francuz (TV film)
2002 Jechali dva šofjora
2000 Bratr 2

TV seriály

2019 Dětěktiv na million (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
2013 Vangelija (TV seriál)
Epizod 1.12 (E12)
Epizod 1.11 (E11)
Epizod 1.10 (E10)
další epizody (12)
2012 Posle školy (TV seriál)
2011 Narkomovskij oboz (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Eto šou-bizněs (S02E09)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Fokus-pokus ot Vasilisy Užasnoj (S03E03)
Koncert dlja kolobka s orkestrom (S03E02)
Glavbuch i polcarstva v pridaču (S03E01)
2005 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Mikstura ot kosoglazija (S02E03)
File iz zolotogo petuška (S02E02)
Urožaj jadovitych jagodok (S02E01)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čudovišče bez krasavicy (S01E03)
Tri meška chitrostěj (S01E02)
Čert iz tabakerki (S01E01)
2003 Učastok (TV seriál)
2002 Tajna Lebedinogo ozera (TV seriál)
2001 Semejnyje tajny (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky