foto

Christine Hartmann

  • nar. 1968
    Landshut, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Club der einsamen Herzen (TV film)
Tatort - Kaputt (TV film)
2016 Léto na Floridě (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Die armen Kinder von Schwerin (TV film)
2000 Princové ze snů (TV film)

TV seriály

2020 Charité (TV seriál)
Atemstillstand (S03E04)
Grenzwerte (S03E03)
Blutsauger (S03E02)
další epizody (4)
2017 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Poslední sbohem (S01E04) - původní scénář
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abschied für immer (S01E07)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Club der einsamen Herzen (TV film)
Eine Klasse für sich (TV film)
Tatort - Kaputt (TV film)
2018 Tatort - Familien (TV film)
2017 Ein Schnupfen hätte auch gereicht (TV film)
2014 Keine Zeit für Träume (TV film)
Sama v oblacích (TV film)
Tatort - Türkischer Honig (TV film)
2012 Každá smůla jednou končí
Osud jménem Tsunami (TV film)
2011 Das dunkle Nest (TV film)
2010 Hanni a Nanni
2009 Polizeiruf 110 - Die armen Kinder von Schwerin (TV film)
Wer hat Angst vorm schwarzen Mann? (TV film)
2007 Doppelter Einsatz - Rumpelstilzchen (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Spurlos verschwunden (TV film)
Polizeiruf 110 - Matrosenbraut (TV film)
Polizeiruf 110 - Traumtod (TV film)
2004 Problemzone Schwiegereltern (TV film)
2003 Die Eltern der Braut (TV film)
2002 Na to se neumírá (TV film)
2001 Die Tochter des Kommissars (TV film)
Wie buchstabiert man Liebe? (TV film)
2000 Es geht nicht immer nur um Sex (TV film)

TV seriály

2020 Charité (TV seriál)
Herzflimmern (S03E06)
Sepsis (S03E05)
Atemstillstand (S03E04)
další epizody (6)
2015 Stralsund (TV seriál)
Es ist nie vorbei (E07)
2010 Místo činu (TV seriál)
Die Unmöglichkeit, sich den Tod vorzustellen (S01E773)
2009 Místo činu (TV seriál)
Černý Petr (S01E718)
2007 Místo činu (TV seriál)
Dornröschens Rache (S01E660)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Místo činu (TV seriál)
Todesbrücke (S01E591)
2004 Místo činu (TV seriál)
Schichtwechsel (S01E561)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ein Schnupfen hätte auch gereicht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky