foto

Artie Lange

  • nar. 11.10.1967 (52 let)
    Union Township, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Laugh Killer Laugh
2011 Adventures of Serial Buddies
2006 Bloudící duše
Pivní liga
2004 Dokonalé protiklady
2003 God Has a Rap Sheet
Mail Order Bride
Mládí v trapu
Vánoční skřítek
2002 Plnou parou vzad!
2000 Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
1999 Mystery Men
Puppet
Ztracený a nalezený
Čtvrté patro
Ženich na útěku
1998 Špinavá práce

TV seriály

2019 Crashing (TV seriál)
Jaboukie (S03E01)
2017 Crashing (TV seriál)
Warm-Up (S01E06)
The Road (S01E02)
Artie Lange (S01E01)
2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
2014 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Slow Your Roll (S02E07)
2013 Californication (TV seriál)
Mrtvé rockové hvězdy (S06E03)
2012 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Barney/Never (S03E06)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Mám tě! (S03E16)
Zachraň mě (TV seriál)
Yaz (S04E13)
Keefe (S04E12)
Cycle (S04E11)
další epizody (7)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Beached (S03E13)
2004 Game Over (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
1986 Tough Cookies (TV seriál)

Dokumentární

2017 Gilbert
2014 I Am Santa Claus

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Pivní liga

TV pořady

2014 Artie Lange: The Stench of Failur (TV pořad)
2009 Artie Lange: Jack and Coke (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2006 Pivní liga

Host

TV pořady

2014 Artie Lange: The Stench of Failur (TV pořad)
2011 Dave's Old Porn (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Artie Lange: Jack and Coke (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 That Metal Show (TV pořad)
2007 Pánská místnost (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)
2001 Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner (TV pořad)
Wild Desk Ride (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky