foto

Patti D'Arbanville

  • nar. 25.5.1951 (66 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Manson Girls
2010 Hezké vstávání
Poslední gigolo
2009 Slzy radosti
2008 Marconi Bros., The
2007 Neznámý svůdce
You Belong to Me
2006 World Trade Center
2003 Tale of Two Pizzas, A
2002 Životní rychlost
1998 Archibald the Rainbow Painter
Celebrity
1997 Den otců
Prohnilá do morku kostí (TV film)
Tajemství loňského léta
1996 Fanatik
1994 Smrtící kamufláž
1993 Slepý bod (TV film)
1990 Smrt ve sněhu (TV film)
1989 Wired
1988 Call Me
Crossing the Mob (TV film)
Divocí koně
1985 Kluci od vedle
Skutečný genius
1981 Moderní problémy
1980 Hog Wild
1979 Čas po čase
Žena v ringu
1978 Fifth Floor, The
Mai shen qi
Velká středa
1977 Bilitis
La Fille d'Amérique
1975 Ranč Deluxe
1973 Amour, L'
1971 Marný útěk
1970 La Maison
1968 Flesh

TV seriály

2017 The Sinner (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Šťastné rodiny (S05E04)
Kde je Johnny? (S05E03)
Krysy (S05E02)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Sofia Lopez (S01E04)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
1993 South Beach (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 Code R (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Antonio Lopez 1970: Sex Fashion & Disco
1981 Sois belle et tais-toi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace