foto

Kirill Kozakov

  • nar. 2.11.1962 (56 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zatměnije
2013 Kurersky osoboy vazhnosti (TV film)
2000 Romanovy: Věncenosnaja semja
1993 Dafnis i Chloja
1992 Arbitr
1990 Futbolist
1989 Navažděnije
Vizit damy (TV film)
1987 Assa
Silneje vsech inych velenij
1981 Maskarad (TV film)

TV seriály

2017 Torgsin (TV seriál)
2016 Sofija (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Iděalnyj mužčina (S03E46)
V krugu druzej (S03E45)
Kompas (S03E44)
další epizody (46)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
2010 Těrminal (TV seriál)
2009 Krem (TV seriál)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čert iz tabakerki (S01E01)
2000 Čjornaja komnata (TV seriál)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)

Dokumentární

2012 1812-j. Otěčestvennaja. Velikaja

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace