foto

Hans Christian Andersen

  • nar. 2.4.1805
    Odense, ostrov Fyn, Dánsko
  • zem. 4.8.1875 (70 let)
    Rolighed, Kodaň, Dánsko

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 The Little Mermaid - povídka
2018 The Little Mermaid - povídka
2017 Pasáček vepřů (TV film) - povídka
2016 Děvčátko se sirkami - kniha
2015 Malá z rybárny - kniha
2014 Sněhová královna (TV film) - povídka
2013 Děvčátko se sirkami (TV film) - kniha
Duch nad zlato (TV film) - kniha
Ledové království - kniha
Malá mořská víla (TV film) - kniha
2011 Cô bé bán diêm - kniha

Diskuze k tvůrci (0)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(27)