foto

Raimund Harmstorf

  • nar. 7.10.1939
    Hamburk, Německá říše
  • zem. 3.5.1998 (58 let)
    Marktoberdorf, Bayern, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Blutrausch
1995 Statečný bojovník
Wölfe, Die
1994 Kleine Erfrischung, Eine
1990 Cafe Europa
Wenn du mich fragst ... (TV film)
1988 Big Man III. - Smějící se dívka (TV film)
1987 Místo činu - Smrt v pavilonu slonů (TV film)
Thunder II
1986 Geld oder Leber!
1985 Cane arrabbiato
Wunder, Das
1983 S.A.S. à San Salvador
Thunder
Tiefe Wasser (TV film)
1980 Stopa gigantů
Warum die UFOs unseren Salat klauen
1979 Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
Old Firehand (divadelní záznam)
Šerif a mimozemšťan
1978 Buldozer
1977 California
Mr. Mean
Ten prokletý obrněný vlak
1976 Winnetou I (divadelní záznam)
Winnetou II (divadelní záznam)
1975 Chytrák a dva společníci
1974 Ehrenhäuptling der Watubas (TV film)
Návrat bílého tesáka
1973 3. November 1973 (TV film)
Bílý tesák
1972 Blutiger Freitag
Hlas divočiny
Křik černých vlků
1971 The Lustful Barbarian
1970 Scheibenschießen (TV film)
1969 Donnerwetter! Donnerwetter! Bonifatius Kiesewetter
Revolte, Die (TV film)
1965 Leutnant Nant (TV film)

TV seriály

1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Pod africkým nebem (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Familienleben (S03E03)
Wie du mir, so ich dir (S03E02)
Der Anfang vom Ende (S03E01)
další epizody (5)
1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Udos Entschluss (S02E08)
Besuch aus Kanada (S02E07)
1986 Losberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Michel Strogoff (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1971 Mořský vlk (TV seriál)
1970 Semesterferien (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Babeck (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace