foto

Janet Brandt

  • nar. 13.12.1914
    New York City, New York, USA
  • zem. 24.10.2004 (89 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Dospívání v Queens
1988 My First Love (TV film)
1984 Bože, ty jsi Ďábel
1981 When I Am King
1980 The Jazz Singer
1978 FM
1977 Hot Tomorrows
Napůl drsňák
1975 Sheila Levine Is Dead and Living in New York
1973 Hit!
Rabín Jákob
1972 Příběhy z pískoviště
1965 Bitva v Ardenách
1961 A Cold Wind in August
1960 Cimarron
1958 God's Little Acre
Nájemná vražda
The Fearmakers
1955 Good Morning, Miss Dove

TV seriály

1990 Hull High (TV seriál)
Singer & Sons (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Neuvěřitelný Hulk (S01E01)
1972 Super, The (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky