foto

Andrzej J. Jaroszewicz

  • nar. 12.5.1938 (81 let)
    Biala Podlaska, Lubelskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Mowa ptaków
2001 Quo Vadis
Tryumf pana Kleksa
2000 Bajland
Nie ma zmiłuj
1999 Fuks
1998 Młode wilki 1/2
Taekwondo
1996 Młode wilki
Wirus
Šamanka
1995 Tisíce
1993 Únos Agáty
1992 Enak
1991 Modrá nota
1989 Boris Godounov
Labirynt
1988 Labedzi spiew
Na stříbrném glóbu
1987 Jedenaste przykazanie (TV film)
1985 Gra w ślepca
1983 Zweite Frau, Die (TV film)
1982 Spokojne lata
1976 Uprostřed léta
1973 Nocleg (TV film)
1972 Diabeł

TV seriály

2003 Fala zbrodni (TV seriál)
2002 Psie serce (TV seriál)
1991 Napoléon et l'Europe (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog VIII (E08)

Herecká filmografie

Filmy

1984 La Femme publique
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace