foto

Snoop Dogg

  • nar. 20.10.1971 (47 let)
    Long Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

„Říkám pravdu a vím o čem mluvím, proto jsem hrozba"

Cordoraz Calvin Broadus, kterého zná celý svět coby předního gangsta rappera Snoopa Dogga, se narodil na kosmopolitní Long Beach v Kalifornii. Jeho otec veterán z Vietnamské války rodinu opustil, když mu byly pouhé tři měsíce. A tak se musela o malého Calvina starat matka Beverly sama. Byla to právě ona, co mu původně, jako vtip dala přezdívku Snoopy, protože když byl malý, jakoby této postavičce z oka vypadl. Drobný Snoopy se poprvé setkal s hudbou, když hrál na klavír a zpíval v kostelním sboru. Později začal navštěvovat střední školu Long Beach Polytechnic High School. Tady začal poprvé s rapem, ale taky už jako teenager má Dogg problémy se zákonem, když se stane členem losangeleského gangu Crips. Hned po střední škole byl na šest měsíců uvězněn za přechovávání kokainu. To nebylo naposled co byl souzen a trestán. Házením lahví zdemoloval dutty-free shop na letišti, zranil sedm policistů, napadl fanouška a v roce 2003 u něho v autě najdou nezákonně drženou pistoli, vyvázne s tříletou podmínkou a pokutou 1000 dolarů. To vše jsou černé kaňky v jeho životě. Největší škraloup na kontě mu přibude, když 25. srpna 1993, motivem se stane válka gangů. Snoop Dogg a jeho osobní strážce v přestřelce usmrtí teprve třiadvacetiletého člena konkurenčního gangu. Celý incident jde k soudu, sice se tahanice vlečou tři roky, ale nakonec mají hříšný rapper a jeho bodyguard štěstí a soud případ překlasifikuje z vraždy na nutnou sebeobranu.

Hudební tvorba 
Už ve dvaceti letech se snažil prorazit, když se svými bratranci založil skupinu s názvem 213, pojmenované po telefonní předvolbě Long Beach. Později se jeho sólový počin "Hold on" dostal k v té době vlivnému a už známému producentovu, kterým nebyl nikdo jiný než Dr. Dre, ten ho pozval na konkurs a už byla ruka v rukávu. Vznikla dlouholetá spolupráce a přátelství na celý život. S jeho společností Death Row Records podepíše smlouvu pod pseudonymem Snoop Doggy Dogg. Do pamětí fandů hip hopu se raper s jedinečným hlasem zapsal, když vydal vlastní sólo album Doggystyle (1993). To se stalo čtyřikrát platinovým a prodalo se téměř 5 miliónů kopií. V letech devadesátých spolupracoval také se svým velkým přítelem 2Pacem. Na jehož nešťastnou smrt reagoval albem Tha Doggfather, které bylo poslední pod labelem Death Row Records. Se společností No Limit Records vydal tři alba, všechna získala platinová ocenění. Sedmasedmdesáti minutová hudební kompilace R&G (Rhythm & Gangsta): The Masterpiece, která vznikla pod labelem společnosti Geffen Records a na které spolupracoval mimo jiných s rapery, jako Nelly, 50 Cent, nebo s hercem/hudebníkem Justinem Timberlakem. Snoop Dogg stále rozvíjí svoji tvořivost a proto v roce 2012 trochu pozměnil svůj styl, navštívil Jamajku a začal pracovat na reggae albu. Pro které si dokonce pozměnil pseudonym na Snoop Lion. Kromě hudební se však věnuje i filmové branži a to nejen, když přispívá svými tracky na filmové soundtracky, ale i jako herec.

Filmová tvorba
Jeho herecká kariéra obsahuje i několik hlavních rolích, sice v průměrných až podprůměrných filmech, jako THE WRECKING CREW (1999), BONES (2001), či MYČKA (2001). Spíše se, nicméně objevuje v malých rolích, většinou hrajícího sám sebe ve snímcích MLÁDÍ V TRAPU (2003), FUTURAMA: FIALOVÝ TRPASLÍK (2009), nebo SCARY MOVIE 5 (2013). Poprvé se ukázal v malé roli ve zhulené komedii MAZANÍ HOŠI (1998). V roce 2001 se mihl i se svým parťákem Dr. Drem ve filmu TRAINING DAY. O dva roky později režisér Todd Phillips obsadil do své ulítlé komedie MLÁDÍ V TRAPU, ve které si zahrál právě sám sebe a ve filmu na zahraní party předvedl svůj koncert. Rok na to si vše zopakovali v akční komedii STARSKY & HUTCH, tentokrát si střihl roli Hutchova informátora Huggy Beara. Jeho honorář za tento film činil 500,000 dolarů. Nejednou také propůjčil svůj specifický hlas postavičkám v animovaných filmech, jako byly RYCHLÝ STRIPES (2005), ARTUR A MIMOJOVÉ (2006) a TURBO (2013).

Zajímavosti ze Snoopova života
Je obrovským sportovním fanouškem. Výborným muzikantem, ale i skvělým bavičem. Neváhá zadarmo trénovat mládež v jeho oblíbeném americkém fotbale, kterému se věnuje i jeho syn. Jeho nejoblíbenějším týmem je Pittsburgh Steelers. Je také skalním fanouškem thrash-metalové skupiny Metallica. IQ tohoto zapřisáhlého kuřáka marihuany činí úctyhodných 147 bodů. V roce 1997 si vzal středoškolskou lásku, manželství však nevydrželo, ale pár spolu má tři děti, dva syny a dceru. Chodil na stejnou střední školu a ve stejnou dobu, jako herečka Cameron Diaz. Svému autu říká "Snoop de Ville" a svému grilu "Snoop de Grille".

(O jeho dlouholetém přátelství s Dr. Drem prohlásil)
„Myslím, že já a Dre budeme jako Walter Matthau a Jack Lemmon, až budeme staří a já budu mít pravděpodobně šedivé copánky."

Mičl

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Beach Bum
2018 Future World
Trouble
Unbelievable!!!!!
2017 Grow House
2016 Meet the Blacks
Popstar: Never Stop Never Stopping
2015 Ladíme 2
Straight Outta Compton - a.z.
2013 Odnoklassniki.ru: naCLICKaj udaču
Scary Movie 5
Turbo
2012 Mac & Devin Go to High School
We the Party
2010 Big Time Christmas (TV film)
Freaknik: The Musical (TV film)
Malice N Wonderland
Velký třesk
2009 Arthur a Maltazardova pomsta
Bruno
Down for Life
Futurama: Fialový trpaslík (video kompilace)
Golden Door
2006 Arthur a Minimojové
Hood of Horror
2005 Boss'n Up
Nájemníci
Rychlý Stripes
The L.A. Riot Spectacular
2004 Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (video kompilace)
Perfektní servis
Shady National Convention, The (TV film)
Starsky & Hutch
2003 Girls Gone Wild: Live From Spring Break
Mládí v trapu
Nejhledanější v Malibu
Sláva jen pro mrtvé
2002 Diggin' Up 'Bones'
N.W.A. Legacy: The Video Collection, The
2001 Bones
Crime Partners 2000
Myčka
The Mummy Parody (TV film)
Training Day
Tvrďák
2000 Tha Eastsidaz
1999 3 the Hard Way
Podsvětí
The Wrecking Crew
Urban Menace
Whiteboys
You'z A Gangxta
1998 Caught Up
Game of Life, Da
House party 4
I Got the Hook Up
MP Da Last Don
Mazaní hoši
1995 Rap: Looking for the Perfect Beat (TV film)
1994 Murder Was the Case: The Movie

TV seriály

2017 Simpsonovi (TV seriál)
Velký Phatsby - část 2.: Pomsta (S28E13)
Velký Phatsby - část 1.: Zrada (S28E12)
2015 Empire (TV seriál)
Die But Once (S01E11)
2013 One Life to Live (TV seriál)
2011 Black Dynamite: The Animated Series (TV seriál)
2010 Epic Rap Battles of History (TV seriál)
2009 Brothers (TV seriál)
2007 Xavier: Renegade Angel (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Tým snů (S04E05)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a raper (S06E02)
2006 Tráva (TV seriál)
Peníze za MILF (S02E08)
2005 The Boondocks (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Liberálně (S01E10)
Lepší zítřky (S01E09)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Dvojice (S02E08)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
2002 Doggy Fizzle Televizzle (TV seriál)

Dokumentární

2018 Death Row Chronicles (TV seriál)
Quincy
2017 Christian Audigier the Vif
G-Funk
The Defiant Ones (TV seriál)
2016 Coach Snoop (TV seriál)
2015 Murder Rap: Inside the Biggie and Tupac Murders - a.z.
2014 Distortion of Sound, The
The Culture High
2013 Jamaica House
Nash
2012 Iceberg Slim: Portrait of a Pimp
Něco z ničeho: umění rapu
Reincarnated
2011 Biebermania!
Soulja Boy: The Movie
2008 Big Pun: The Legacy
Johnny Cash's America
2007 Beef 4
In Prison My Whole Life
2005 Beef 3
John Legend: Live at the House of Blues (koncert)
Letter to the President
Live 8 (koncert)
Tupac - Live at the House of Blues (koncert)
2004 Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)
Starsky & Hutch: A Last Look
2003 Ten pravý Cancun
2002 Biggie and Tupac
Hip-Hop VIPs
Hustlaz: Diary of a Pimp
It's Black Entertainment (TV film)
Tha Westside - a.z.
Tupac Shakur: Thug Angel
2001 Snoop Dogg's Doggystyle
Welcome to Death Row
Xzibit: Restless Xposed
2000 Journey of Dr. Dre (TV film)
Up In Smoke Tour, The (koncert)
1999 Making the Video (TV seriál)
1998 Straight from the Streets
1997 Behind the Music (TV seriál)
1995 Show, The

TV pořady

2018 WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad) - a.z.
2017 Growing Up Hip Hop Atlanta (TV pořad)
MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
2016 WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
Comedy Central Roast of Justin Bieber (TV pořad)
I Can Do That (TV pořad)
2014 2014 Billboard Music Awards (TV pořad)
2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2013 (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
쇼미더머니 (TV pořad)
2011 2011 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
GGN: Snoop Dogg's Double G News Network (TV pořad)
Grilování Donalda Trumpa (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Music Nuggets (TV pořad)
2009 BET Awards 2009 (TV pořad)
Grammy Awards 2009 (TV pořad)
Snoop Dogg a hosté (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
WrestleMania XXIV (TV pořad)
2007 Comedy Central Roast of Flavor Flav (TV pořad)
Pánská místnost (TV pořad)
Snoop Dogg's Father Hood (TV pořad)
2006 Bizarní jídla (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2006 (TV pořad)
2005 Nick Cannon Presents Wild 'N Out (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
MTV Icon: Metallica (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2003 (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
Dokaž to! (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Access Granted (TV pořad)
Gonna Meet a Rock Star (TV pořad)
1999 MTV Video Music Awards 1999 (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 MTV Video Music Awards 1993 (TV pořad)
WWE Monday Night RAW (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Snoop Dogg & Dave East - Cripn 4 Life (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. B Slade - Words Are Few (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Charlie Wilson - One More Day (hudební videoklip)
Wiz Khalifa - Rolling Papers 2 (hudební videoklip)
2017 A$AP Ferg feat. A$AP Rocky, Dave East, French Montana, Rick Ross, Busta Rhymes & Snoop Dogg - East Coast (Remix) (hudební videoklip)
Faith Evans & The Notorious B.I.G. feat. Snoop Dogg - When We Party (hudební videoklip)
Ladies of Beach City feat. Snoop Dogg - Beach City Rollin (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Legend (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Neva Left (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Super Crip (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. BadBadNotGood & Kaytranada - Lavender (Nightfall Remix) (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. K Camp - Trash Bags (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. October London - Go On (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. October London - My Last Name (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. October London - Revolution (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Redman, Method Man & B-Real - Mount Kushmore (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Rick Rock - Moment I Feared (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Too $hort, Nef the Pharaoh - Toss It (hudební videoklip)
2016 Arash feat. Snoop Dogg - OMG (hudební videoklip)
Jacky Greco feat. Snoop Dogg, Arlissa & Jakk City – Blow (hudební videoklip)
Jooba Loc feat. Snoop Dogg - Fallbacc (hudební videoklip)
Lalah Hathaway feat. Snoop Dogg - Ghetto Boy (hudební videoklip)
Nipsey Hussle feat. Snoop Dogg - Question #1 (hudební videoklip)
Raven Felix - Hit The Gas ft. Snoop Dogg, Nef The Pharaoh (hudební videoklip)
Savant & DMX feat. Snoop Dogg - Get it Get it (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Jeremih - Point Seen Money Gone (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Wiz Khalifa - Kush Ups (hudební videoklip)
The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)
2015 Berner & B Real feat. Snoop Dogg & Vital - Faded (hudební videoklip)
Christina Milian feat. Snoop Dogg - Like Me (hudební videoklip)
K2rhym feat. Snoop Dogg - Immortal (hudební videoklip)
Lil Dicky feat. Snoop Dogg - Professional Rapper (hudební videoklip)
R. Kelly - Backyard Party (hudební videoklip)
Raekwon feat. Snoop Dogg - 1,2 1,2 (hudební videoklip)
Rick Ross feat. Snoop Dogg - Quintessential (hudební videoklip)
Snoop Dogg - So Many Pros (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Charlie Wilson - Peaches N Cream (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Stevie Wonder, Pharrell Williams - California Roll (hudební videoklip)
Tomi Popovič ft. Snoop Dogg - Say Say Say (hudební videoklip)
2014 A-Roma feat. Snoop Dogg & Orry Jackson - Acrobat (hudební videoklip)
Anise K feat. Snoop Dogg & Bella Blue - Walking On Air (hudební videoklip)
Boys Noize feat. Snoop Dogg - Got It (hudební videoklip)
Daz Dillinger feat. Snoop Dogg - What's Your Pleasure (hudební videoklip)
Outlawz feat. Snoop Dogg - Karma (hudební videoklip)
PSY feat. Snoop Dogg - HANGOVER (hudební videoklip)
Prince Royce feat. Snoop Dogg - Stuck On a Feeling (hudební videoklip)
Puff Daddy feat. Rick Ross, French Montana - Big Homie (hudební videoklip)
Snoop & Daz Dillinger - We Miss You (Uncle June Bugg Tribute) (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Gangstas Don't Live That Long (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Pooh Bear - Happy Birthday Pt. 2 (hudební videoklip)
Thaitanium feat. Snoop Dogg - Wake Up (Bangkok City) (hudební videoklip)
Trae Tha Truth feat. Snoop Dogg - Old School (hudební videoklip)
2013 50 Cent feat. Snoop Dogg & Young Jeezy - Major Distribution (hudební videoklip)
7 Days of Funk - Dam-Funk & Snoopzilla - Faden Away (hudební videoklip)
7 Days of Funk - Do My Thang (hudební videoklip)
7 Days of Funk feat. Snoop Dogg - Hit Da Pavement (hudební videoklip)
Afrojack feat. Snoop Dogg - Dynamite (hudební videoklip)
Chief feat. Snoop Dogg - Blowed (hudební videoklip)
Eddie Murphy feat. Snoop Lion - Red Light (hudební videoklip)
Future feat. Snoop Dogg - Homicide (hudební videoklip)
Miley Cyrus & Snoop Lion - Ashtrays And Heartbreaks (hudební videoklip)
Robyn feat. Snoop Dogg - U Should Know Better (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Let The Bass Go (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Erick Sermon & Method Man - Let Me Explain (hudební videoklip)
Snoop Lion - The Good Good (hudební videoklip)
Snoop Lion feat. Collie Buddz - Smoke The Weed (hudební videoklip)
Snoop Lion feat. Drake, Cori B - No Guns Allowed (hudební videoklip)
Snoop Lion feat. Mavado, Popcaan - Lighters Up (hudební videoklip)
Snoop Lion feat. Rita Ora - Torn Apart (hudební videoklip)
Timati feat. Snoop Dogg - Magical (hudební videoklip)
WC, Daz Dillinger feat. Snoop Dogg - Stay Out The Way (hudební videoklip)
2012 Belly feat. Snoop Dogg - I Drink I Smoke (hudební videoklip)
Cori B - Do My Thang (hudební videoklip)
Cori B feat. Snoop Dogg - Daddy's Girl (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Stoner's Anthem (hudební videoklip)
Snoop Lion - La La La (hudební videoklip)
2011 Blush feat. Snoop Dogg - Undivided (hudební videoklip)
Ian Carey ft. Snoop Dogg & Bobby Anthony - Last Night (hudební videoklip)
Lucy Pearl feat. Q-Tip & Snoop Dogg - You (hudební videoklip)
Mann feat. Snoop Dogg, Iyaz - The Mack (hudební videoklip)
Snoop Dogg & The Game - Purp & Yellow LA Leakers SKEETOX Remix (hudební videoklip)
Snoop Dogg & Wiz Khalifa Feat. Bruno Mars - Young, Wild & Free (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Wet (hudební videoklip)
Snoop Dogg vs. David Guetta - Sweat (Remix) (hudební videoklip)
Wiz Khalifa feat. Snoop Dogg, Juicy J & T-Pain - Black And Yellow [G-Mix] (hudební videoklip)
2010 Big Time Rush feat. Snoop Dogg - Boyfriend (hudební videoklip)
Katy Perry feat. Snoop Dogg - California Gurls (hudební videoklip)
Robin Thicke feat. Snoop Dogg - It's In The Mornin (hudební videoklip)
2009 Mariah Carey feat. Snoop Dogg - Say Somethin' (hudební videoklip)
Snoop Dogg & Akshay Kumar - Singh is King (hudební videoklip)
Timati feat. Snoop Dogg - Groove On (hudební videoklip)
2007 Snoop Dogg: Boss' Life (hudební videoklip)
2006 Akon feat. Snoop Dogg - I Wanna Love You (hudební videoklip)
Daddy Yankee ft. Snoop Dogg - Gangsta Zone (hudební videoklip)
The Pussycat Dolls feat. Snoop Dogg - Buttons (hudební videoklip)
2005 Korn - Twisted Transistor (hudební videoklip)
Snoop Dogg: Ups & Downs/Bang Out (hudební videoklip)
2004 Britney Spears: Outrageous (hudební videoklip)
2003 50 Cent feat. Snoop Dogg, Lloyd Banks & Young Buck - P.I.M.P. (Remix) (hudební videoklip)
Hardware: Uncensored Music Videos - Hip Hop Volume 1 (hudební videoklip)
Now That's What I Call Music!: The Best Videos of 2003! (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Pharrell Williams - Beautiful (hudební videoklip)
2002 Snoop Dogg - From tha Chuuuch to da Palace (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Pimp Slapp'd (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Stoplight (hudební videoklip)
WC ft. Snoop Dogg, Nate Dogg - The Streets (hudební videoklip)
2001 P. Diddy feat. Black Rob & Mark Curry - Bad Boy for Life (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Dogg Named Snoop (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Murder Was the Case (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Master P, Nate Dogg, Butch Cassidy and Tha Eastsidaz - Lay Low (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Soopafly, Butch Cassidy - Losin' Control (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Tyrese and Mr. Tan - Just a Baby Boy (hudební videoklip)
Tha Eastsidaz - I Luv It (hudební videoklip)
2000 Limp Bizkit - Break Stuff (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Snoop Dogg (What's My Name Pt. 2) (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Sticky Fingaz - Buck 'Em (hudební videoklip)
Tha Eastsidaz feat. Jay O Felony - Got Beef (hudební videoklip)
1999 Snoop Dogg - G Bedtime Stories (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Fiend & Mystikal - Woof (hudební videoklip)
Snoop Dogg ft. Xzibit, Nate Dogg - Bitch Please (hudební videoklip)
1998 Big Pun, Fat Joe - Twinz (Deep Cover 98) (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Still a G Thang (hudební videoklip)
Snoop Dogg ft. Kurupt - Ride On (hudební videoklip)
Tha Eastsidaz - G'd Up (hudební videoklip)
1997 Snoop Dogg - Doggfather (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Vapors (hudební videoklip)
Tupac Shakur feat. Snoop Dogg: Wanted Dead or Alive (hudební videoklip)
1996 Nate Dogg ft. Snoop Dogg - Never Leave Me Alone (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Santa Claus Goes Straight to the Ghetto (hudební videoklip)
Tupac Shakur feat. Snoop Dogg: 2 of Amerikaz Most Wanted (hudební videoklip)
1994 Snoop Dogg - Gin and Juice (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Tha Dogg Pound, The Dramatics, Nanci Fletcher - Doggy Dogg World (hudební videoklip)
1993 Snoop Dogg - What´s My Name? (hudební videoklip)
1992 Dr Dre ft. Snoop Dogg - Deep Cover (hudební videoklip)
Dr Dre ft. Snoop Dogg - Nuthin' But A G Thang (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Lil' Ghetto Boy (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Dokumentární

2002 Hustlaz: Diary of a Pimp

Producentská filmografie

TV pořady

2011 GGN: Snoop Dogg's Double G News Network (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2011 Snoop Dogg & Wiz Khalifa Feat. Bruno Mars - Young, Wild & Free (hudební videoklip)
Snoop Dogg - Wet (hudební videoklip)
2010 Katy Perry feat. Snoop Dogg - California Gurls (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace