foto

Noah Hawley

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Fargo (TV seriál) (2014)

    - Stejně jako ve filmu, z něhož seriál vychází, začíná každá epizoda textem „Tohle je skutečný příběh. Popsané události se staly v Minnesotě roku 2006. Na žádost přeživších byla všem změněna jména. Z úcty k zemřelým je všechno ostatní vyprávěno tak, jak se to skutečně stalo“. Toto tvrzení je smyšlené ve filmu i v seriálu. Výkonný producent Noah Hawley se rozhodl pokračovat v tomto nápadu bratrů Coenových s tím, že mu to dovoluje "vyprávět příběh novým způsobem". (Zdroj: wikipedia.org) (maseer2)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Star Trek 4
2006 Alibi

TV seriály

2019 Legion (TV seriál)
Chapter 25 (S03E06)
Chapter 21 (S03E02)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 19 (S02E11)
Chapter 18 (S02E10)
Chapter 17 (S02E09)
další epizody (11)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 8 (S01E08)
Chapter 2 (S01E02)
Chapter 1 (S01E01)
Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
Aporia (S03E09)
Who Rules the Land of Denial? (S03E08)
další epizody (10)
2015 Fargo (TV seriál)
Palindrome (S02E10)
The Castle (S02E09)
Loplop (S02E08)
další epizody (10)
2014 Fargo (TV seriál)
Morton's Fork (S01E10)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
The Heap (S01E08)
další epizody (10)
2010 My Generation (TV seriál)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
The Apology Line (E09)
Boorland Day (E02)
Pilot (E01)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Rytíř na síti (S03E08)
Muž v cele (S02E12)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Blondýna ve hře (S02E04)
Muž v márnici (S01E19)
Žena v autě (S01E11)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v cele smrti (S01E07)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Star Trek 4
2019 Lucy in the Sky

TV seriály

2019 Legion (TV seriál)
Chapter 27 (S03E08)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 17 (S02E09)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 1 (S01E01)
Fargo (TV seriál)
Law of Vacant Places (S03E01)
2015 Fargo (TV seriál)
Before the Law (S02E02)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Lucy in the Sky

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Fargo (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2019 Legion (TV seriál)
Chapter 27 (S03E08)
Chapter 26 (S03E07)
Chapter 25 (S03E06)
další epizody (8)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 19 (S02E11)
Chapter 18 (S02E10)
Chapter 17 (S02E09)
další epizody (11)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
The E.I.D. (E10)
The Apology Line (E09)
The Dentist (E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)