foto

Amelia Cooke

  • nar. 24.5.1979 (40 let)
    Colorado Springs, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Agent z vesmíru
2006 Trapped Ashes
2004 Mutant 3

TV seriály

2019 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ka hauli o ka mea hewa 'ole, he nalowale koke (S09E12)
2005 Tilt (TV seriál)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pod vlivem (S03E03)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace