foto

Chelsey Crisp

  • nar. Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Life with Dog
2018 Surviving Theater 9
2017 Sludge
The 60 Yard Line
The Outdoorsman
2016 Bleed
In-Lawfully Yours
2014 10 Things I Hate About Life
2012 Adopce hrůzy (TV film)
2009 Reconciliation
2005 Dr. Chopper

TV seriály

2019 Huangovi v Americe (TV seriál)
No Apology Necessary (S05E22)
Nerd Watching (S05E20)
Trentina (S05E16)
další epizody (9)
2018 Huangovi v Americe (TV seriál)
Sub Standard (S05E06)
Mo' Chinese Mo' Problems (S05E05)
Workin' the 'Ween (S05E03)
další epizody (5)
2016 Huangovi v Americe (TV seriál)
Bring the Pain (S02E24)
Gotta Be Me (S02E22)
Rent Day (S02E21)
další epizody (10)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
The Real Santa (S02E10)
We Done Son (S02E09)
Huangsgiving (S02E08)
další epizody (14)
The Grinder (TV seriál)
Pilot (E01)
Liga snů (TV seriál)
Trophy Kevin (S07E07)
2014 Mizera (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Stalo se minulé noci (S01E05)
Od A do Z (TV seriál)
B Is for Big Glory (E02)
2013 Nová holka (TV seriál)
První rande (S02E21)
2012 Šťastní až do smrti (TV seriál)
P&P Romance Factory (S03E05)
Mike a Molly (TV seriál)
Molly má nové boty (S03E16)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Právnička, Lemur a malá špionka (S02E02)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vedlejší ztráty (S06E07)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Home by Another Way (E11)
Blowback (E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozený zabiják (S05E24)
2006 Kancl (TV seriál)
Konference (S03E02)
2005 Threshold (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Scare Tactics (TV pořad)
2001 Faktor strachu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky