foto

Chelsey Crisp

  • nar. Phoenix, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sludge
The Outdoorsman
The 60 Yard Line
2016 Bleed
In-Lawfully Yours
2014 10 Things I Hate About Life
2012 Adopce hrůzy (TV film)
2009 Reconciliation
2005 Dr. Chopper

TV seriály

2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
2014 Mizera (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Stalo se minulé noci (S01E05)
Od A do Z (TV seriál)
2013 Nová holka (TV seriál)
První rande (S02E21)
2012 Mike a Molly (TV seriál)
Molly's New Shoes (S03E16)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vedlejší ztráty (S06E07)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozený zabiják (S05E24)
2006 Kancl (TV seriál)
Konference (S03E02)
2005 Threshold (TV seriál)

TV pořady

2003 Scare Tactics (TV pořad)
2001 Faktor strachu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace