foto

Aleksandra Justa

  • nar. 2.10.1969 (49 let)
    Pszczólki, Pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Umění milování
2016 Mžitky
2011 Jmenuji se Ki
2010 Za stepí
2006 Chłopiec na galopującym koniu
2003 Boj
Lichter
1995 Cwał

TV seriály

2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2018 1983 (TV seriál)
Mayday (E07)
Rollback (E02)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 3 (S02E03)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zagadka czasu (S11E07)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Sekrety i kłamstwa (S01E09)
Za kulisami (S01E06)
2013 Lekarze (TV seriál)
Co z oczu to nie z serca (S02E11)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
Zamach (S03E08)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace