foto

Aleksandra Justa

  • nar. 2.10.1969 (48 let)
    Pszczólki, Pomorskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mžitky
2011 Jmenuji se Ki
2010 Za stepí
2006 Chlopiec na galopujacym koniu
2003 Boj
Lichter
1995 Cwał

TV seriály

2016 Druga szansa (TV seriál)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace