foto

Aleksandra Justa

  • nar. 2.10.1969 (51 let)
    Pszczólki, Pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Clarissima (TV film)
2018 Miłość jest wszystkim
2017 Umění milování
2016 Mžitky
2011 Jmenuji se Ki
2010 Za stepí
2006 Chłopiec na galopującym koniu
2003 Boj
Lichter
1995 Cwał

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Przeszłość cię dopadnie... (E13)
Ludzie i bogowie (TV seriál)
Powrót konfidenta (E12)
Na ratunek (E11)
Fatum (E10)
další epizody (8)
Usta usta (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
Episode 2 (S04E02)
2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 8 (S01E08)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
2018 1983 (TV seriál)
Mayday (E07)
Zpět (E02)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 3 (S02E03)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zagadka czasu (S11E07)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Fatalne spotkanie (S17E09)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Sekrety i kłamstwa (S01E09)
Za kulisami (S01E06)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Poker (S11E10)
2013 Lekarze (TV seriál)
Co z oczu to nie z serca (S02E11)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Święta Rodzina (S08E03)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
Zamach (S03E08)
další epizody (4)
2009 39 i pół (TV seriál)
Pomylone dzieci (S03E06)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Ekipa (TV seriál)
Remanent (E14)
Cena życia (E13)
Powołanie (E12)
další epizody (10)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 93 (E93)
Episode 90 (E90)
další epizody (78)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Łowcy dusz (S02E12)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Gdzie jest Maciek (S01E09)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Na granicy życia (S01E32)

Dokumentární

2019 Marek Edelman... A byla láska v ghettu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky