foto

Ric Waite

  • nar. 10.7.1933
    Sheboygan, Wisconsin, USA
  • zem. 18.2.2012 (78 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Assassins' Code
2009 Best Ribs in Town
2004 Fallacy
2001 Bermudský trojúhelník (TV film)
Láska a zrada (TV film)
Právo na život (TV film)
2000 Krysouni (TV film)
1999 Oheň nenávisti (TV film)
Rivalové
1997 Město naděje (TV film)
Na život a na smrt (TV film)
Prachy ve hře (TV film)
Pravda a lež
Srdce plné deště (TV film)
1996 Věznice Andersonville (TV film)
1994 Aljaška v plamenech
1993 Poslední naděje (TV film)
Švindl (TV film)
1992 Rychlý jako blesk
1991 Nemilosrdná spravedlnost
1990 Muž s cejchem smrti
1988 Báječná dovolená
Police Story: Burnout (TV film)
1987 Noční dobrodružství
1986 Cobra
1985 Blázni a dobrovolníci
Brewsterovy milióny
Midas Valley (TV film)
Vydařená dovolená
1984 Footloose
Rudý úsvit
1983 Dempsey (TV film)
Třída
1982 Hranice
Tex
48 hodin
1980 Baby Comes Home (TV film)
Comeback Kid, The (TV film)
On the Nickel
Psanci
Revenge of the Stepford Wives (TV film)
Vhodný dárce (TV film)
Výzva
1979 Amateur Night at the Dixie Bar and Grill (TV film)
And Baby Makes Six (TV film)
Charleston (TV film)
Nero Wolfe (TV film)
Steeletown (TV film)
1978 A Guide for the Married Woman (TV film)
Leave Yesterday Behind (TV film)
Odvrácená strana hor II
Question of Guilt, A (TV film)
The Initiation of Sarah (TV film)
1977 Dead of Night (TV film)
Life and Assassination of the Kingfish, The (TV film)
Red Alert (TV film)
Tail Gunner Joe (TV film)
1976 Listopadový plán (TV film)
1974 Nakia (TV film)
Time for Love, A
1971 Day of the Wolves, The

TV seriály

1995 Pan nikdo (TV seriál)
1980 Freebie and the Bean (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
1975 Medical Story (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace