foto

Miho Kanno

  • nar. 22.8.1977 (43 let)
    Sakado, Saitama, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Koisaika Mijamoto
2013 Fuzjko Hemming no kiseki (TV film)
Kiseki no ringo
2012 Óoku: Eien – Emonnosuke Cunajoši hen
2011 Jîn warutsu
2010 Pâmanento Nobara
W no higeki (TV film)
2007 Onna no ičidaiki: Mukai Čiaki (TV film)
2006 Niji wo Kakeru Ouhi (TV film)
Sakuran
Soko ni Ita Kaze (TV film)
2005 Dazai Osamu Monogatari (TV film)
Last Present (TV film)
2004 Kaikyo wo Wataru Violin (TV film)
Lady Joker
2003 Cosmic Rescue
2002 Loutky
2001 Akarui hô e akarui hô e (TV film)
Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
2000 Hacuru soko naki (TV film)
Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
Mamotte agetai
1999 Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
Saimin
Tomie
1998 Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
Rakka suru júgata
1997 Gozondži! Fundoši zukin
世にも奇妙な物語 秋の特別編 (TV film)
1995 Dai shitsuren
Eko eko azaraku

TV seriály

2017 Hijokko (TV seriál)
Kangoku no Ohimesama (TV seriál)
2016 Beppin-san (TV seriál)
Omukae Desu. (TV seriál)
Suna no tó: Širi Sugita rindžin (TV seriál)
2012 Kekkon šinai (TV seriál)
2011 Micu no adži (TV seriál)
2010 Giruti: Akuma to keiyaku shita onna (TV seriál)
Magerarenai Onna (TV seriál)
2009 Kiina (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2008 Tomorrow (TV seriál)
2007 Churasan 4 (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
Watašitači no kjókašo (TV seriál)
2006 Dandori (TV seriál)
Satomi Hakkenden (TV seriál)
2005 Ai no Uta (TV seriál)
2004 Churasan 3 (TV seriál)
Itoshi Kimi e (TV seriál)
Ranpo R (TV seriál)
2003 Churasan 2 (TV seriál)
Ooku 3 (TV seriál)
2002 Aruganon ni Hanataba wo (TV seriál)
Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Shiritsu Tantei Hama Mike (TV seriál)
2001 2001 no otoko un (TV seriál)
Koi ga Shitai Koi ga Shitai (TV seriál)
Koi ga šitai, koi ga šitai, koi ga šitai (TV seriál)
2000 Ai wo kudasai (TV seriál)
1999 Kawaii dake ja dame kashira (TV seriál)
Koi no Kiseki (TV seriál)
Rindžin wa hisoka ni warau (TV seriál)
Shuumatsukon (TV seriál)
Suna no ue no koibitotači (TV seriál)
1998 Change (TV seriál)
Days (TV seriál)
Love Again (TV seriál)
Osorubeshi! Otonashi Karensan (TV seriál)
Sommelier (TV seriál)
1997 Ii hito (TV seriál)
Kimi No Te Ga Sasayaite Iru (TV seriál)
Šicurakuen (TV seriál)
1996 Doku (TV seriál)
Iguana no musume (TV seriál)
1995 Haširan ka! (TV seriál)
Watashi, Mikata Desu (TV seriál)
1994 Toki wo Kakeru Shoujo (TV seriál)
Yagami-kun no Katei no Jijo (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Šabekuri 007 (TV pořad)