foto

Ted Cohen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 El Candidato (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 4 (E04)
2019 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Super Tuesday (S07E05)
2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Judge (S06E08)
2012 Dámy, nedámy (TV seriál)
2010 Rande není romantika (TV seriál)
2008 Welcome to the Captain (TV seriál)
2004 Přátelé (TV seriál)
Večírek na rozloučenou (S10E16)
2003 Přátelé (TV seriál)
Když si Joey a Rachel dali pusu (S10E01)
Dárce (S09E22)
Seriálový večírek (S09E20)
2002 Přátelé (TV seriál)
Žraloci (S09E04)
Jak to Joey řekl Rachel (S08E16)
2001 Přátelé (TV seriál)
Striptýz (S08E08)
Sestřenice (S07E19)
Svatební šaty (S07E17)
další epizody (4)
2000 Přátelé (TV seriál)
Kniha pod polštářem (S07E02)
Nabídka k sňatku 2. část (S06E25)
Prsten (S06E23)
další epizody (5)
1999 Přátelé (TV seriál)
Jak Joey neměl pojištění (S06E04)
Stalo se v Las Vegas 1. část (S05E23)
Rachel a nemístný polibek (S05E17)
1998 Přátelé (TV seriál)
Rossův sendvič (S05E09)
1997 Přátelé (TV seriál)
Na tahu (S04E09)
Učitel tance (S04E04)
Rossův problém (S03E23)
1996 Mr. Rhodes (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky