foto

Wolfgang Lukschy

  • nar. 19.10.1905
    Berlín, Německá říše
  • zem. 10.7.1983 (77 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 ...mit besten Empfehlungen (TV film)
1977 Vertreibung aus dem Paradies, Die
1975 Dva roky prázdnin II
Zlatá lest
1973 Paganini (TV film)
1972 Finito l'amor (TV film)
1971 Nackte Gräfin, Die
Yester - der Name stimmt doch? (TV film)
1970 Die Feuerzangenbowle
Frisch, fromm, fröhlich, frei
Täter auf der Spur - Schlagzeile: Mord, Dem (TV film)
Was ist denn bloß mit Willi los?
1969 Mamsell Nitouche (TV film)
1968 Affäre Dreyfuss (TV film)
Gangsters per un massacro
1967 ...und zweitens bin ich siebzehn! (TV film)
Im Ballhaus ist Musike - Ein Altberliner Tanzvergnügen (TV film)
Lobby Doll und die Sitzstangenaffäre - Eine erdachte Rekonstruktion (TV film)
1966 Halunken-Spelunke - Eine vergnügte Geschichte mit viel Musik, Die (TV film)
Prairie-Saloon (TV film)
1965 Dirty Game, The
Divokým Kurdistánem
Old Surehand
Peklo Manitoby
Romulus der Große (TV film)
Twenty-Four Hours to Kill
1964 Das siebente Opfer
Frozen Alive
Prairie-Saloon (TV film)
Pro hrst dolarů
Sansone e il tesoro degli Incas
1963 Bekenntnisse eines möblierten Herrn, Die
Scotland Yard jagt Dr. Mabuse
1962 Nejdelší den
Sherlock Holmes a náhrdelník smrti
1961 Letzte Kapitel, Das
Mrtvé oči Londýna
Und sowas nennt sich Leben
1960 Bis daß das Geld euch scheidet
Ich schwöre und gelobe
Nach all der Zeit (TV film)
Wovon wir leben und woran wir sterben (TV film)
1959 Nacht vor der Premiere, Die
1958 Das Mädchen vom Moorhof
Verbotene Paradies, Das
1957 Das haut hin
Zasnoubení v Curychu
1956 Fuhrmann Henschel
Skandal um Dr. Vlimmen
1955 Der fröhliche Wanderer
Hudba pro císaře
Ihr Leibregiment
Tesoro di Rommel, Il
1954 Emil und die Detektive
Gefährtin (TV film)
Heideschulmeister Uwe Karsten
1953 Der Feldherrnhügel
Drei, von denen man spricht
Du bist die Welt für mich
1952 Der Tag vor der Hochzeit
Heimweh nach dir
1951 Veronika, die Magd
1950 Erzieherin gesucht
Hafenmelodie
Hochzeit mit Erika
1949 Die Andere
Mädchen Christine, Das
Nächte am Nil
1948 Blockierte Signale
1945 Kamerad Hedwig
1944 Degenhardts, Die
Žena mých snů
1943 Gefährtin meines Sommers
Ich werde dich auf Händen tragen
1942 Zwischen Himmel und Erde
1941 Ohm Krüger
1940 Friedrich Schiller

TV seriály

1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
Kette, Die (TV seriál)
1975 Lockruf des Goldes (TV seriál)
1974 Dva roky prázdnin (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
1972 Suchen Sie Dr. Suk (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Saarbrücken an einem Montag (S01E02)
1969 Die Lederstrumpferzählungen (TV seriál)
Luftsprünge (TV seriál)
1968 Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
Drei Frauen im Haus (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1967 ...und zweitens bin ich siebzehn! (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace