foto

Thaddeus O'Sullivan

  • nar. 2.5.1947 (72 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Maigret a drahoušek z Montmartru (TV film)
2014 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2011 Stella Days
2009 V srdci bouře: Churchill ve válce (TV film)
2002 Rozpolcená srdce
2000 Rafinovaný zloděj
1998 Svědek proti mafii (TV film)
1995 Nothing Personal
1994 Seascape (TV film)
1991 December Bride
In the Border Country
1985 Woman Who Married Clark Gable, The
1978 On a Paving Stone Mounted
1975 A Pint of Plain
1974 Flanagan

TV seriály

2016 Shetland (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2014 Amber (TV seriál)
The Crimson Field (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
1992 Tell Tale Hearts (TV seriál)

Dokumentární

2018 Citizen Lane

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 A Pint of Plain
1974 Flanagan

Střihačská filmografie

Filmy

1974 Flanagan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace