foto

Jack Plotnick

  • nar. 30.10.1968 (51 let)
    Columbus, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Prominenti
2016 Patient Seven
2015 You're Killing Me
2014 Play Nice
Suburban Gothic
2013 First Period
Fízlové, hajzlové
Lonely Boy
Paragon School for Girls
2012 Black Briefs
RockBarnes: The Emperor in You
Vortex, the
Wrong
2011 Bůh žehnej Americe
Sharpay a její báječné dobrodružství (TV film)
2010 Peep World
Rubber
The Drawn Together Movie: The Movie!
2009 In the Drink
2008 Remarkable Power
Čivava z Beverly Hills
2007 Cook-Off!
Policajti z Rena
2006 Nesahejme psům na párky
2005 Adam & Steve
2004 30 Days Until I'm Famous (TV film)
Jeho fotr, to je lotr!
Making Changes
Straight-Jacket
2003 Girls Will Be Girls
Kašlu na lásku
2001 Řekni, že to tak není
1999 Forever Fabulous
Mystery Men
Who's the Caboose?
1998 Bláznivý boss
Bohové a monstra
Přistání naslepo
1995 Clerks. (TV film)

TV seriály

2020 9-1-1: Lone Star (TV seriál)
Yee Haw (S01E02)
2019 Blame the Hero (TV seriál)
Grace a Frankie (TV seriál)
Obřad (S05E08)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Krysy (S04E12)
Panty (S04E06)
Z Nation (TV seriál)
The End of Everything (S05E13)
At All Cost (S05E12)
Hackerville (S05E11)
další epizody (6)
2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Znamení (S03E13)
Muzikál (S03E12)
Druhý vibrátor (S03E11)
další epizody (4)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Senior v kyselině (S12E03)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Změna strategie (S02E01)
2014 Dads (TV seriál)
Baby Face (E15)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Divadlo (S03E13)
Franklin a Bash (TV seriál)
Dance the Night Away (S04E06)
2013 Glee (TV seriál)
All or Nothing (S04E22)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Gatekeeper (S09E07)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
2009 Rise and Fall of Tuck Johnson (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Život je pes (S04E17)
Dr. House (TV seriál)
Zlomený (S06E01)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Head Case (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
I Almost Drowned in a Chocolate Fountain (S01E03)
Žralok (TV seriál)
Shaun of the Dead (S02E11)
Drawn Together (TV seriál)
American Idol Parody Clip Show (S03E14)
Toot Goes Bollywood (S03E13)
Nipple Ring-Ring Goes to Foster Care (S03E12)
další epizody (7)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Dawn Budge II (S05E04)
2006 Lovespring International (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Drawn Together (TV seriál)
Lost in Parking Space: Part One (S03E07)
Captain Hero and the Cool Kids (S03E06)
N.R.A vs. Ray (S03E05)
další epizody (15)
2005 Drawn Together (TV seriál)
Super Nanny (S02E07)
Ghosteses in the Slot Machine (S02E06)
Clum Babies (S02E05)
další epizody (7)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Nick Kicks Butt (E04)
Drawn Together (TV seriál)
The One Wherein There Is a Big Twist: Part 1 (S01E07)
Dirty Pranking Number 2 (S01E06)
The Other Cousin (S01E05)
další epizody (7)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
2002 Dawsonův svět (TV seriál)
Separate Ways (Worlds Apart) (S05E20)
2001 Dead Last (TV seriál)
One on One (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál) - herec, a.z.
Volby (S03E19) - a.z.
Nepřátelé (S03E17) - a.z.
Dvojnice (S03E16) - a.z.
další epizody (5)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Cesty lásky (S03E08)
Školní ples (S03E05)
1997 Jenny McCarthy Show, The (TV seriál)
The Weird Al Show (TV seriál)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Checks (S08E07)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Stanice číslo 76
2012 Black Briefs

TV seriály

2006 Lovespring International (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Stanice číslo 76

Host

TV pořady

1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)