foto

Michael Bergin

  • nar. 18.3.1969 (50 let)
    Waterbury, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Wrong Stepmother (TV film)
2016 A Husband for Christmas (TV film)
Betrayed
2011 12 vánočních přání (TV film)
2008 Playing with Fire
2006 Holla
2005 Central Booking (TV film)
Osudné shledání
Rodina podle plánu (TV film)
2003 Autopsy Room Four
Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
2002 Vlci Wall Streetu
2000 Klub zlomených srdcí
Otec nebo syn?
Starforce
1998 Baywatch: White Thunder at Glacier Bay
1996 Vzpomínky na Paříž

TV seriály

2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Spravedlnost (S01E14)
Čarodějky (TV seriál)
Sté narozeniny (S05E12)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Partners (TV seriál)
Passions (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Celebrity Paranormal Project (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky