foto

Ari Meyers

  • nar. 6.4.1969 (50 let)
    San Juan, Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Stanley's Dinosaur Round-Up
2004 Looking for Kitty
1999 Souhlas rodiny (TV film)
1997 Chuť zabíjet (TV film)
Tátou proti své vůli (TV film)
1996 Kouzlo domova (TV film)
Nevinné oběti (TV film)
1995 Co si ušít do výbavy
Nevinný syn (TV film)
1994 Confessions: Two Faces of Evil (TV film)
1993 Vražda na Rio Grande (TV film)
1992 In My Daughter's Name (TV film)
Černý kůň
1991 Dutch aneb Bláznivá cesta
Vzpomínky na půlnoc (TV film)
1990 Call Me Anna (TV film)
Shakma
1989 Závod s časem
1988 Větrné mlýny bohů (TV film)
1985 Kids Don't Tell (TV film)
Picking Up the Pieces (TV film)
1984 Povolení vraždit (TV film)
1983 Running Out (TV film)
1982 Autor! Autor!

TV seriály

2001 Stanley (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Kate & Allie (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace