foto

Jan Müller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Fimfárum 2
2003 Pat a Mat: Velikonoční vajíčko
1990 Šípková Růženka aneb Spící krasavice
1989 Lidský faktor
1986 Rohy
1984 Muzikant a smrt
1983 Hadí princ
Pat a Mat: Déšť
1982 Pat a Mat: Malování
Pat a Mat: Skokani
1979 O Maryšce a vlčím hrádku

TV seriály

2008 Chaloupka na vršku (TV seriál)
Jak byla po Vánocích svatba (S01E13)
Jak to bylo na Mikuláše (S01E12)
Jak Andulku nevzali do školy (S01E11)
další epizody (13)
2001 Vánoční koledy (TV seriál)
Poď Ježíško, ty jsi náš (E07)
Sem pospěšte, ptáčátka (E06)
Stojí kostelíček (E05)
další epizody (5)
2000 Vánoční koledy (TV seriál)
Půjdem spolu do Betléma (E02)
Vinšujem vám... (E01)
1987 Jája a Pája (TV seriál)
Jak koupili kouzelný mlýnek (S02E06)
Jak připravovali dárek k narozeninám (S02E05)
Jak pěstovali smiřická jablíčka (S02E04)
další epizody (6)
1986 Jája a Pája (TV seriál)
Jak vymlátili nastojato (S01E07)
Jak pěstovali kaktus (S01E06)
Jak pěstovali jahody (S01E05)
další epizody (7)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Rohy
1984 Muzikant a smrt
1980 Král a skřítek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky