foto

Aitana Sánchez-Gijón

  • nar. 5.11.1968 (49 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Thi Mai
2016 El pozo
2015 Pekelné disko
2014 El club de los incomprendidos
2011 Gli sfiorati
Maktub
2009 The Frost (La escarcha)
2008 Háblame de Amor
2007 Carta esférica, La
Expres Oviedo
2006 Animals ferits
Genio tranquilo, El
V temném lese
2004 Děvka a velryba
Mechanik
2003 Jáma
Un homme, un vrai
2001 Hombres felices
Mi dulce
2000 Que no quede huella
1999 Ruleta
Volvérunt
Yerma
Žárlivost
1997 Dráždivé intriky
Komorná z Titanicu
Sus ojos se cerraron y el mundo sigue andando
1996 Láska vážně škodí zdraví
1995 Boca a boca
Ley de la frontera, La
Leyenda de Balthasar el Castrado, La
Procházka v oblacích
1993 Laberinto griego, El
Moscacieca (TV film)
Perfektní manžel
Pájaro de la felicidad, El
1992 Deseo oculto
Havanera 1820
Mujer de tu vida 2: La mujer impuntual, La (TV film)
1990 Fraile, El
Huella del crimen 2: El crimen de Perpignán, La (TV film)
1989 Bajarse al moro
Mar y el tiempo, El
1988 Jarrapellejos
No hagas planes con Marga
Remando al viento
Viento de cólera
1987 Casanova (TV film)
Redondela
1986 Romanza final (Gayarre)

TV seriály

2013 Velvet (TV seriál)
2004 Los 80 (TV seriál)
1995 Regenta, La (TV seriál)
1991 El Quijote de Miguel de Cervantes (TV seriál)
1990 Don Rock (TV seriál)
J.M. presenta (TV seriál)

Dokumentární

2011 Actrices (TV seriál)
2009 50 años de (TV seriál)
2007 Film o filmu: V temném lese (TV film)
2005 Machinist: Breaking the Rules, The

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2004 Ceremonia de apertura del festival de cine de San Sebastián (TV pořad)
Ceremonia de clausura del festival de cine de San Sebastián (TV pořad)
2002 Noche de los premiados, La (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace