foto

Alain Bouvette

  • nar. 10.8.1924
    Pontarlier, Francie
  • zem. 1.7.2004 (79 let)
    Neuilly-sur-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Mathieu, Gaston, Peluche (TV film)
1975 La Berthe (TV film)
1974 Y'a un os dans la moulinette
1973 Serre-moi contre toi, j'ai besoin de caresses
1972 Vie et la passion de Dodin-Bouffant, La (TV film)
1971 La Polonaise (TV film)
1970 Cinquante briques pour Jo
Tito muži s prstem na spoušti
1968 Tito muži rodiny
1966 Rvačka v Panamě
1965 Mission spéciale à Caracas
1964 Les gorilles
Monsieur
Requiem pour un caïd
1963 Cage, La
Femmes d'abord, Les
1962 Jusqu'à plus soif
Neděle ve Ville d'Avray
Planque, La
Tajnosti Paříže
Tartarin de Tarascon
Čtyři pravdy
1961 Monocle noir, Le
1960 Dragée haute, La
Francouzka a láska
Septième jour de Saint-Malo, Le
1959 Babeta jde do války
Douze heures d'horloge
Drôles de phénomènes
1958 Amour, autocar et boîtes de nuit
Me and the Colonel
Rafles sur la ville
1957 Paris clandestin
Patrouille de choc
Polka des menottes, La
Rivière des 3 jonques, La
Triporteur, Le
Šeříková brána
1956 Carottes sont cuites, Les
Coup dur chez les mous
Des gens sans importance
Indiscrètes, Les
Les Pépées au Service secret
Rencontre à Paris
Si Paris nous était conté
1955 Impossible Monsieur Pipelet, L'
Je suis un sentimental
L'Amant de Lady Chatterley
Le dossier noir
Milord l'Arsouille
Nuits de Montmartre, Les
Rvačka mezi muži
Sophie et le crime
Uprchlíci
1954 Après vous, duchesse
Escalier de service
Faites-moi confiance
La belle Otéro
Nesahejte na prachy
Sur le banc
Tout chante autour de moi
1953 Innocents in Paris
Tři mušketýři
Virgile
1952 Cent francs par seconde
Éternel espoir
1951 Pojedeme do Monte Carla
Seul dans Paris

TV seriály

1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Amours des années folles, Les (TV seriál)
1974 Un curé de choc (TV seriál)
Vagabond, Le (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Max le débonnaire (TV seriál)
Princesse du rail, La (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky