foto

Leonard O. Turner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Star Trek
2004 Dark Town
1999 Doživotí
1998 Proroctví
1997 Gang policajtů
1996 Cable Guy
1995 Krvavá pěst VI
Podezřelý vynález (TV film)
1994 Lví drápy
The Unborn II
1993 Krvavý východ slunce
1991 Chraň si svůj život
Ricochet: Odražená střela
1985 Kluci od vedle

TV seriály

2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Dirty Jokes (S02E20)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Throwaway (S01E09)
1995 In the House (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Příliš rychlé občerstvení (S02E14)
1984 Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky