foto

Johnny Flynn

  • nar. 14.3.1983 (37 let)
    Johannesburg, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Emma.
Stardust
2019 Cordelia
2017 Contractor 014352
Stvůra
2016 Love Is Thicker Than Water
2014 První Píseň
Sils Maria
2011 Lotus Eaters
2006 Křižák v džínách
A Smallholding

TV seriály

2018 Jarmark marnosti (TV seriál)
Endings and Beginnings (E07)
In Which a Painter's Daughter Meets a King (E06)
In Which Battles Are Won and Lost (E05)
další epizody (7)
Les Misérables (TV seriál)
Génius (TV seriál)
Kapitola druhá (S02E02)
Lovesick (TV seriál)
Evie (Part Two) (S03E08)
Tasha (S03E07)
Queen of Cups (S03E06)
další epizody (8)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
Kapitola sedmá (S01E07)
Kapitola šestá (S01E06)
další epizody (8)
2016 The Nightmare Worlds of H.G. Wells (TV seriál)
Lovesick (TV seriál)
Abigail (Part 2) (S02E08)
Jonesy? (S02E07)
Emma (S02E06)
další epizody (8)
2015 Bratrství (TV seriál)
Dad (E08)
Work (E07)
Pregnant (E06)
další epizody (8)
2014 Detectorists (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Lovesick (TV seriál)
Phoebe (S01E06)
Bethany (S01E05)
Jane (S01E04)
další epizody (6)
2009 National Theatre Live (TV seriál)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Johnny Flynn - Raising the Dead (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2016 Hangmen (divadelní záznam)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2017 Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2015 Detectorists (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2014 Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce