foto

Dennie Gordon

  • nar. 9.5.1953 (66 let)
    Brooklyn Center, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Fei chang xing yun
2006 Adventures of Big Handsome Guy and His Little Friend, The (TV film)
Haversham Hall (TV film)
2004 Jeden den v New Yorku
2003 Beat Cops (TV film)
Co ta holka chce
2001 Špinavej Joe

TV seriály

2018 Waco (TV seriál)
Stalling for Time (E05)
Of Milk and Men (E04)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 7 (S01E07)
Power (TV seriál)
New Man (S04E06)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
In Lies the Truth (E08)
Tabula Rasa (E07)
Bloodline (TV seriál)
Part 18 (S02E05)
Empire (TV seriál)
The Unkindest Cut (S03E08)
Kingdom (TV seriál)
Cut Man (S02E18)
Help Wanted (S02E17)
2015 12 opic (TV seriál)
Paradox (S01E12)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Sex (S01E08)
Power (TV seriál)
You're Not the Man (S02E07)
Pod kupolí (TV seriál)
Minulost (S03E10)
2014 Kingdom (TV seriál)
The Gentle Slope (S01E08)
Animator/Annihilator (S01E07)
Hell on Wheels (TV seriál)
Reckoning (S04E04)
Chicken Hill (S04E03)
2013 Rectify (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Range War (S03E03)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Brother In Arms (S07E04)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Under the Gun (S06E04)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Malá hříšná tajemství (S01E04)
Mstitel Cape (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Zubař z Detroitu (S03E04)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Orgány na prodej (S01E10)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Eyes Open (S04E13)
Hard Time (S04E10)
Fast Friends (S04E02)
další epizody (4)
2009 Eastonská soukromá (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Nitky (S01E02)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Bratři (S03E03)
Trojnásobná loupež (S02E15)
2008 Seznam ex (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Birthday (S01E15)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Irští rváči (S01E17)
2006 Kancl (TV seriál)
Hoši a děvčata (S02E15)
Tajnosti (S02E13)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Christmas (S01E11)
2002 Glory Days (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
2000 DAG (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Život na mrazu (S03E09)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Outreach (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Láska bez hranic (S02E12)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Crossroads (S02E02)
Real Life (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Osobní téma (S01E17)
1997 Advokáti (TV seriál)
Part VI (S01E06)
Ally McBealová (TV seriál)
Polibek (S01E03)
Michael Hayes (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Relativity (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Life Lines (S02E17)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Eyes Open (S04E13)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace