foto

Bradley Buecker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Billy Boy
2010 Jíst, meditovat, milovat
2009 Glee: Director's Cut Pilot Episode
2008 Pretty/Handsome (TV film)
2007 Imperfect Union (TV film)

TV seriály

2014 American Horror Story (TV seriál)
Sedm divů (S03E13)
Glee (TV seriál)
Old Dog, New Tricks (S05E19)
The Back-Up Plan (S05E18)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Čaroděvky (S03E01)
Glee (TV seriál)
Feud (S04E16)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Vítejte v Briarcliffu (S02E01)
Glee (TV seriál)
Thanksgiving (S04E08)
Makeover (S04E03)
Hned jsem tam (S03E14)
další epizody (4)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Dům, kde se vraždilo (S01E03)
Pilot (S01E01)
Glee (TV seriál)
Poprvé (S03E05)
Shelby se vrací (S03E02)
New York (S02E22)
další epizody (4)
2010 Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Suplentka (S02E07)
Britney/Brittany (S02E02)
další epizody (4)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Vlasografie (S01E11)
Směska (S01E08)
další epizody (6)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Billy Boy
2004 Exposure

TV seriály

2018 9-1-1 (TV seriál)
Heartbreaker (S01E06)
Worst Day Ever (S01E04)
Pilot (S01E01)
American Horror Story (TV seriál)
The End (S08E01)
2017 American Horror Story (TV seriál)
Charles (Manson) in Charge (S07E10)
Mid-Western Assassin (S07E06)
Election Night (S07E01)
2016 Scream Queens (TV seriál)
Warts and All (S02E02)
American Horror Story (TV seriál)
Chapter 10 (S06E10)
Chapter 1 (S06E01)
Buď naším hostem (S05E12)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Dorkus (S01E12)
Haunted House (S01E04)
American Horror Story (TV seriál)
Dočká se pomsty (S05E10)
Maminka (S05E03)
Shozy a žebříky (S05E02)
další epizody (4)
Glee (TV seriál)
Dreams Come True (S06E13)
A Wedding (S06E08)
Homecoming (S06E02)
další epizody (4)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Sirotci (S04E10)
Krvavá lázeň (S04E08)
Chránit Coven (S03E11)
Glee (TV seriál)
Old Dog, New Tricks (S05E19)
Frenemies (S05E09)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Mrtví (S03E07)
Glee (TV seriál)
Love, Love, Love (S05E01)
All or Nothing (S04E22)
Shooting Star (S04E18)
další epizody (5)
2012 Úplně normální (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Cukr a bič (S02E02)
Vítejte v Briarcliffu (S02E01)
Glee (TV seriál)
Thanksgiving (S04E08)
Horečka Glee noci (S03E16)
Hned jsem tam (S03E14)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Dům, kde se vraždilo (S01E03)
Glee (TV seriál)
Drž si svých 16 (S03E08)
Poprvé (S03E05)
Pohřeb (S02E21)
další epizody (5)
2010 Glee (TV seriál)
Nepolíbená (S02E06)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Billy Boy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace