foto

Bradley Buecker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Billy Boy
2010 Jíst, meditovat, milovat
2009 Glee: Director's Cut Pilot Episode
2008 Pretty/Handsome (TV film)
2007 Imperfect Union (TV film)

TV seriály

2014 American Horror Story (TV seriál)
Sedm divů (S03E13)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Čaroděvky (S03E01)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Vítejte v Briarcliffu (S02E01)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Dům, kde se vraždilo (S01E03)
Pilot (S01E01)
Glee (TV seriál)
New York (S02E22)
Sue v rozpacích (S02E11)
2010 Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Suplentka (S02E07)
Britney/Brittany (S02E02)
další epizody (4)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Vlasografie (S01E11)
Směska (S01E08)
další epizody (6)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Billy Boy
2004 Exposure

TV seriály

2018 9-1-1 (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 American Horror Story (TV seriál)
Charles (Manson) in Charge (S07E10)
Mid-Western Assassin (S07E06)
Election Night (S07E01)
2016 Scream Queens (TV seriál)
Warts and All (S02E02)
American Horror Story (TV seriál)
Chapter 10 (S06E10)
Chapter 1 (S06E01)
Be Our Guest (S05E12)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Dorkus (S01E12)
Haunted House (S01E04)
American Horror Story (TV seriál)
She Gets Revenge (S05E10)
Mommy (S05E03)
Chutes and Ladders (S05E02)
další epizody (4)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Sirotci (S04E10)
Krvavá lázeň (S04E08)
Chránit Coven (S03E11)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Mrtví (S03E07)
2012 Úplně normální (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Cukr a bič (S02E02)
Vítejte v Briarcliffu (S02E01)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Dům, kde se vraždilo (S01E03)
Glee (TV seriál)
Pohřeb (S02E21)
Původní píseň (S02E16)
Návrat (S02E13)
2010 Glee (TV seriál)
Nepolíbená (S02E06)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Billy Boy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace