foto

Ivan Sen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Loveland
2016 Goldstone
2013 Mystery Road
2011 Toomelah
2009 Dreamland
2002 Beneath Clouds
2000 Dust
1999 Wind
1998 Tears
Vanish

Dokumentární

2005 Yellow Fella

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Loveland
2016 Goldstone
2013 Mystery Road
2011 Toomelah

Dokumentární

2005 Yellow Fella

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Loveland
2016 Goldstone
2013 Mystery Road
2002 Beneath Clouds

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Loveland
2016 Goldstone
2002 Beneath Clouds

Producentská filmografie

Filmy

2020 Loveland

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Loveland

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
2004 At the Movies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky