foto

Petr Polák

  • nar. 21.9.1943
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 9.9.2012 (68 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Saxána a Lexikon kouzel
2008 Na rozchodnou (TV film)
Sofie a ukradený poklad (TV film)
2007 Kdo hledá, najde (TV film)
2006 100 + 1 princezna (TV film)
Lojzička je číslo (TV film)
Tajemná truhla (TV film)
2005 Anděl Páně
Až kohout snese vejce (TV film)
Boháč a chudák (TV film)
Povodeň (TV film)
Restaurace U Prince (TV film)
2004 Křesadlo (TV film)
Prsten krále řeky (TV film)
Vánoční panenka (TV film)
2002 Pohádka z ostrova Man (TV film)
Prsten kohouta Alektrya (TV film)
2001 Brnění a rolničky (TV film)
Vůně vanilky (TV film)
2000 Dřevěná Marika (TV film)
Na zámku (TV film)
1999 Jeníček a Mařenka (TV film)
1998 Genij vlasti (TV film)
Mladý chemik (TV film)
Ohrada snů (TV film)
Poklad pana H. (TV film)
Tanec kolem zlatého vejce (TV film)
Vše pro firmu (TV film)
Za zdí (TV film)
Čerte, tady straší! (TV film)
1997 Jak vyženit z pekla štěstí (TV film)
Její pastorkyňa (divadelní záznam)
1996 Dům poslední radosti (TV film)
1995 Cesta na sluneční ostrov (TV film)
1994 Bezvousák a princezna Kamila (TV film)
1992 Erasmovy velké arkány (TV film)
Helimadoe
Život a dílo skladatele Foltýna (TV film)
1991 Král a uhlíř (TV film)
Maigretův první případ (TV film)
Noční návštěva (TV film)
Podnájem na Champs Ellysées (TV film)
Černošský pánbůh a Cikánská Carmen na Chmelnici (divadelní záznam)
1990 Brundibár (TV film)
Maryša (divadelní záznam)
1989 Rakovina vůle (TV film)
Rubín má barvu krve (TV film)
Utopím si ho sám (TV film)
1988 Kaštan pro štěstí (TV film)
Lék pod kůži (TV film)
Zlatý copánek (TV film)
1986 Bar Nevada (TV film)
Zkrocení zlého muže
Záhada zamčeného pokoje (TV film)
Čtvrtá strana trojúhelníku (TV film)
1985 Jamamba (TV film)
Jestli jednou odejdu (TV film)
Tchyně (TV film)
Václava Kašpara den pátý (TV film)
1984 Chytrá princezna (TV film)
Někdo to rád horror (divadelní záznam)
1983 Concerto Grosso (divadelní záznam)
Oblouk světla (TV film)
Ohnivé ženy (TV film)
1982 Dialog s doprovodem děl (TV film)
Lidský hlas (divadelní záznam)
Má dáti, dal (TV film)
S tebou mě baví svět
1981 A na konci je začátek (TV film)
Nová dvojpohádka z lesa (TV film)
1980 Kotva u přívozu (TV film)
1979 Osamělý jezdec (TV film)
1978 Jak dostat tatínka do polepšovny (TV film)
Odměna (TV film)
Rána jistoty (TV film)
1977 Jak vytrhnout velrybě stoličku (TV film)
Tetinka (TV film)
1975 Ať hodí kamenem (TV film)
Otevři oči (TV film)
Čert na zemi (TV film)
1974 Půlpenny (TV film)
1973 Horolezci (TV film)
1965 Divoká holka (studentský film)

TV seriály

2010 Cesty domů (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Řecko není všecko (S07E12)
Ruty šuty Arizona (S07E11)
Parohy na kole (S07E10)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kořeny (S05E12)
Upratovačka (S05E11)
Dvě plus jeden (S05E10)
2007 Příkopy (TV seriál)
Dělová koule (E06)
Parcela Hrčková (E05)
Růža (E04)
další epizody (6)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kapitán (S04E09)
Armando (S04E08)
Šerif (S04E07)
2006 Náves (TV seriál)
Poslední láska (E10)
Šťastná to žena (E09)
Komedianti (E08)
další epizody (10)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Štědrý večer navrátilce V. (S02E08)
Štědrý večer inženýra H. (S02E07)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Všechno je jinak (E13)
Konec světa (E12)
Poslední cesta (E11)
další epizody (13)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Léčba neklidem (S01E08)
Náměstíčko (TV seriál)
Stěhování (E10)
O rybáři a rybce (E09)
Vánoční dárky (E08)
další epizody (10)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Konec pohádky (E10)
Bitva o kopec (E09)
Karlův most (E08)
další epizody (10)
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
To jsem z toho jelen (TV seriál)
Neúplné zatmění slunce (E06)
Poprava českých pánů (E05)
Od čerta k ďáblu (E04)
další epizody (6)
1995 Muž v pozadí (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Nováci (TV seriál)
1993 Pomalé šípy (TV seriál)
1990 Přísahám a slibuji (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1988 Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
Silvestr (E05)
Bazén (E04)
Školka (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2005 Václav Vorlíček, král pohádek a komedií (TV film)
2004 Mistři českého animovaného filmu (TV seriál)
2000 Ilja Hurník ad libitum (TV film)
1999 Osudy hvězd - Bylo nás sedm (TV film)
Osudy hvězd - Lucka... Lucie Zedníčková (TV film)
1967 Poslední a první

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace