foto

Patch Darragh

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Depths
2016 Story 304
Sully: Zázrak na řece Hudson
2015 The Visit
2013 Nahoře-dole (TV film)
2012 Druhá šance
2010 Kouč
2003 Our Town (TV film)
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)

TV seriály

2017 The Path (TV seriál)
Providence (S02E07)
For Our Safety (S02E06)
Why We Source (S02E05)
další epizody (5)
2016 Jedna noc (TV seriál)
A Dark Crate (E03)
The Path (TV seriál)
A Homecoming (S01E03)
What the Fire Throws (S01E01)
Všemocný (TV seriál)
Finale: Part One! (E21)
Close Encounters (E17)
Fundamentals of Naked Portraiture (E14)
Longmire (TV seriál)
Objection (S05E06)
The Judas Wolf (S05E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Něco navíc (S06E21)
2015 Všemocný (TV seriál)
Velitelství! (E09)
Odznak! Zbraň! (E02)
Jak prosté (TV seriál)
Zhroucení včelstev (S03E23)
Lovci zločinců (TV seriál)
Neznámá země (S04E20)
2014 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Zlaté dny pro chlapce a děvčata (S05E01)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
White Horse Pike (S04E10)
2012 Tráva (TV seriál)
Je čas, část druhá (S08E13)
Je čas, část první (S08E12)
Mladé stromky (S08E09)
2009 Cupid (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
2008 Easy to Assemble (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace