foto

Patch Darragh

  • nar. 21.6.1977 (43 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nezdolná Kimmy Schmidt: Kimmy versus reverend
2019 Brittany Runs a Marathon
2018 Holka z livechatu
První očista
2017 The Depths
2016 Story 304
Sully: Zázrak na řece Hudson
2015 The Visit
2013 Nahoře-dole (TV film)
2012 Druhá šance
2010 Kouč
2003 Our Town (TV film)
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
Free to Go (E09)
The Ninth Girl (E06)
2019 Nejsilnější hlas (TV seriál)
2015 (E06)
1995 (E01)
Boj o moc (TV seriál)
Safe Room (S02E04)
Hunting (S02E03)
Instinct (TV seriál)
Trust Issues (S02E10)
Mr. Mercedes (TV seriál)
The End of the Beginning (S03E07)
Bad to Worse (S03E06)
Great Balls of Fire (S03E05)
další epizody (4)
2018 Everything Sucks! (TV seriál)
We Were Merely Freshmen (E10)
My Friends Have Been Eaten by Spiders (E09)
Cheesecake to a Fat Man (E07)
další epizody (9)
The Path (TV seriál)
Messiah (S03E06)
Černá listina (TV seriál)
Neviditelná ruka (S05E13)
2017 The Path (TV seriál)
Providence (S02E07)
For Our Safety (S02E06)
Why We Source (S02E05)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Real Fake News (S18E17)
2016 Jedna noc (TV seriál)
A Dark Crate (E03)
The Path (TV seriál)
The Miracle (S01E10)
A Room with a View (S01E09)
The Shore (S01E08)
další epizody (10)
Všemocný (TV seriál)
Finále 1/2 (E21)
Blízká setkání (E17)
Základy malování aktu (E14)
Drsný šerif (TV seriál)
Námitka (S05E06)
Jidášský vlk (S05E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Něco navíc (S06E21)
2015 Všemocný (TV seriál)
Velitelství! (E09)
Odznak! Zbraň! (E02)
Jak prosté (TV seriál)
Zhroucení včelstev (S03E23)
Lovci zločinců (TV seriál)
Neznámá země (S04E20)
2014 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Zlaté dny pro chlapce a děvčata (S05E01)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
White Horse Pike (S04E10)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Battle Of The Proxies (S04E10)
Army Wives (TV seriál)
The War at Home (S06E20)
Centennial (S06E19)
Tráva (TV seriál)
Je čas, část druhá (S08E13)
Je čas, část první (S08E12)
Mladé stromky (S08E09)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Lodě v noci (S08E11)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
That Crazy Bitch Was Right (E22)
There Is No Room for You on My Ass (E17)
I'm Fine (E16)
další epizody (6)
Ve službách FBI (TV seriál)
Potíže se soudkyní (S01E09)
2009 Cupid (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
Some of Us Have Been to the Desert (E09)
Destiny, Meet My Daughter, Veronica (E07)
The Last Thing I Said Was (E06)
další epizody (6)
2008 Easy to Assemble (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Léčitelka (S05E18)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Obsession (S15E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky