foto

Jimmy Lindsey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Šprti na tahu
2014 Kde vládne zbraň
Probudím se zase včera
2011 Black Jack (TV film)
Spy Kids 4D: Stroj času
2010 Machete
The United Monster Talent Agency
2009 Útěk na Aljašku
2006 Love Comes to the Executioner
The Safe Side: Internet Safety
2004 Slainesville Boys, The

TV seriály

2019 The Code (TV seriál)
Legit Bad Day (E12)
Secret Squirrel (E10)
Lioness (E08)
další epizody (7)
2018 Instinct (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Timeless (TV seriál)
Mrs. Sherlock Holmes (S02E07)
The Salem Witch Hunt (S02E04)
The War to End All Wars (S02E01)
2017 The Brave (TV seriál)
The Seville Defection (E06)
Enhanced Protection (E05)
The Greater Good (E03)
Timeless (TV seriál)
The Red Scare (S01E16)
2016 Timeless (TV seriál)
Space Race (S01E08)
The Assassination of Abraham Lincoln (S01E02)
2015 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Santa Sangre (S02E10)
The Last Temptation of Richard Gecko (S02E08)
Bizarre Tales (S02E06)
další epizody (5)
2014 Revoluce (TV seriál)
Den obětí války (S02E21)
Den blbec (S02E19)
Proč bojujeme (S02E17)
další epizody (6)
2013 Revoluce (TV seriál)
Všichni říkají, miluji tě (S02E09)
Vlastenecký čin (S02E07)
Jedna vzpoura, jeden ranger (S02E05)
další epizody (5)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Chung (S01E04)
Catherine (S01E03)
Mražený jogurt (S01E02)
další epizody (4)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 14 (S03E01)
2002 Profil vraha (TV seriál)