foto

Alice Dwyer

  • nar. 8.6.1988 (32 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Der Amsterdam-Krimi: Das verschwundene Kind (TV film)
Herr und Frau Bulle: Abfall (TV film)
2019 Der Liebhaber meiner Frau (TV film)
Herr und Frau Bulle: Totentanz (TV film)
2018 Der Amsterdam-Krimi: Auferstanden von den Toten (TV film)
Der Amsterdam-Krimi: Tod in der Prinzengracht (TV film)
Herr und Frau Bulle: Tod im Kiez (TV film)
Tatort - Déjà-vu (TV film)
2017 Kommissar Marthaler – Die Sterntaler-Verschwörung (TV film)
Stunde des Bösen - Lockdown: Tödliches Erwachen (TV film)
Zorn - Kalter Rauch (TV film)
2016 Am Ende ist man tot
Mordkommission Istanbul - Im Zeichen des Taurus (TV film)
Strawberry Bubblegums
The Huntingtans: Chewing Gum and Love Affairs
Zorn – Wie sie töten (TV film)
2015 Burn Out Love (studentský film)
Für eine Nacht... und immer? (TV film)
Ma folie
Starfighter - Sie wollten den Himmel erobern (TV film)
Tatort - Dicker als Wasser (TV film)
Vinnetouův syn
Zorn - Vom Lieben und Sterben (TV film)
Zorn - Wo kein Licht (TV film)
2014 Glückskind (TV film)
Let's go! (TV film)
2013 Devět paruk
Killing All the Flies (TV film)
Osudný případ (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
2012 3 Zimmer/Küche/Bad
Eine lange Nacht (studentský film)
Herbstkind (TV film)
Ins Blaue
Puppe, Icke & der Dicke
2011 Marie Brand und der Moment des Todes (TV film)
Ztracený čas
2010 Die Zeit der Kraniche (TV film)
Tichý život
Wie Matrosen
2009 Bloch - Tod eines Freundes (TV film)
Das Schuhwerk von Soldaten (studentský film)
Was du nicht siehst
2008 Höhere Gewalt (studentský film)
Nářek mé matky
Tatort - Auf der Sonnenseite (TV film)
Torpedo
2007 Freischwimmer
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Meine böse Freundin (TV film)
Tatort - Ruhe sanft (TV film)
Teufelsbraten (TV film)
2006 Body Rice
Tarinoita Euroopasta
Tatort - Gebrochene Herzen (TV film)
2005 Im Schwitzkasten
Kombat Sechzehn
Lächeln der Tiefseefische, Das
Was ich von ihr weiß
2004 Erbsen auf halb 6
Feuer in der Nacht (TV film)
2003 Geschlecht weiblich (TV film)
Hon na žháře (TV film)
Lichter
2002 Baby
2001 Heidi
2000 Anna Wunder

TV seriály

2020 Slowed Down (TV seriál)
2019 Osm dní (TV seriál)
2017 Honigfrauen (TV seriál)
Verrat im Paradies (E02)
Urlaub im Paradies (E01)
2015 Donna Leonová (TV seriál)
Tierische Profite (E21)
2010 Kriminalista (TV seriál)
Stín (S04E07)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Hra s ohněm (S03E08)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der schwarze Mann (E09)
2007 Lutter (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben
2010 Kinder von Blankenese, Die (TV film)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky