foto

Vlad Kozlov

  • nar. 22.7.1976 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Silent Life
2006 Company Town (TV film)
Kauza CIA
Pokojný bojovník
2005 Válka světů

TV seriály

2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Odpoledne pod psa (S03E14)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a premiéra (S01E14)
2003 Carnivale (TV seriál)
Vyber si číslo (S01E06)
2002 She Spies (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Silent Life

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Silent Life

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Silent Life

Producentská filmografie

Filmy

2018 Silent Life

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace