foto

Fritzi Haberlandt

  • nar. 6.6.1975 (44 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mord geht immer - Der Koch ist tot (TV film)
2017 Legenda o Timmovi neboli o chlapci, který prodal svůj smích
2016 Der Chef ist tot (TV film)
Mlha v srpnu
Tatort – Der treue Roy (TV film)
2015 Der Verlust (TV film)
2014 Krauses Geheimnis (TV film)
Nesmysl
Polizeiruf 110 - Käfer und Prinzessin (TV film)
2013 Tatort - Summ summ summ (TV film)
2012 Die Libelle und das Nashorn
Transpapa
2011 Das Blaue vom Himmel
Eine Insel namens Udo
Krauses Braut (TV film)
Nacht ohne Morgen
Okno do léta
2010 Tatort - Wie einst Lilly (TV film)
2009 Krauseho kúra (TV film)
Místo činu: Brémy - Vraždy z lásky (TV film)
Polizeiruf 110 - Die armen Kinder von Schwerin (TV film)
2008 Der Mond und andere Liebhaber
Ein starker Abgang (TV film)
2007 Ein spätes Mädchen (TV film)
Freischwimmer
Ruce pryč od Mississippi
2006 Nic než přízraky
Nichts weiter als
2004 Erbsen auf halb 6
Klara
2003 Liebelei (TV film)
Liegen lernen
2002 Heimatfilm! (TV film)
2000 Kalt ist der Abendhauch
1999 Die Braut

TV seriály

2018 Deutschland 86 (TV seriál)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (7)
2014 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Schweine (S03E02)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Loutkovodič (S09E01)
2010 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Ein Leben ohne Lüge (E08)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 1929 - Das Jahr Babylon (TV film)
2010 Lieber Onkel Hitler - Briefe an den Führer - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky