foto

Melissa Benoist

  • nar. 4.10.1988 (30 let)
    Littleton, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Melissa Marie Benoist je americká herečka a zpěvačka, která se narodila 4. října 1988 v malém městečku Littleton ve státě Colorado.

První filmovou roli získala v roce 2008, zahrála si postavu osmnáctileté Laurel ve filmu TENNESSEE. Později si připsala i první seriálové role, postupně se objevila v seriálech ZÁKON A POŘÁDEK: ZLOČINNÉ ÚMYSLY, SPRAVEDLNOST V KRVI, ZÁKON A POŘÁDEK: ÚTVAR PRO ZVLÁŠTNÍ OBĚTI a DOBRÁ MANŽELKA.

První role, kterou si zopakovala (i když jen ve dvou epizodách) byla postava Stacy Morton v hitu stanice Showtime, HOMELAND. Poté přišla nabídka na její prozatím největší roli. Mezi hlavní postavy se zapsala ve čtvrté sérii hudebního seriálu GLEE. Tady hraje postavu Marley Rose, která by měla nahradit dosavadní hvězdu seriálu Rachel.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Billy Boy
Sun Dogs
2016 Den patriotů
Lowriders
Superhero Fight Club 2.0 (TV film)
2015 Band of Robbers
Druhá míza
Nejdelší jízda
2014 Whiplash
2008 Tennessee

TV seriály

2018 Waco (TV seriál)
Stalling for Time (E05)
Of Milk and Men (E04)
Operation Showtime (E03)
další epizody (5)
Supergirl (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Bunker Hill (S04E08)
další epizody (24)
2017 Freedom Fighters: The Ray (TV seriál)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 4 (S03E08)
Supergirl (TV seriál)
Reign (S03E09)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
Wake Up (S03E07)
další epizody (23)
The Flash (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 3 (S04E08)
Duet (S03E17)
Arrow (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Invasion! (S02E07)
Supergirl (TV seriál)
Medusa (S02E08)
The Darkest Place (S02E07)
Changing (S02E06)
další epizody (20)
The Flash (TV seriál) - herec, a.z.
Invasion! (S03E08)
Welcome to Earth-2 (S02E13) - a.z.
Arrow (TV seriál)
Invasion! (S05E08)
2015 Supergirl (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E08)
Human for a Day (S01E07)
Red Faced (S01E06)
další epizody (8)
Glee (TV seriál) - a.z.
Jagged Little Tapestry (S06E03) - a.z.
2014 Glee (TV seriál)
New Directions (S05E13)
100 (S05E12)
City of Angels (S05E11)
další epizody (5)
2013 Glee (TV seriál)
Previously Unaired Christmas (S05E08)
Puppet Master (S05E07)
Movin' Out (S05E06)
další epizody (20)
2012 Glee (TV seriál)
Glee, Actually (S04E10)
Swan Song (S04E09)
Thanksgiving (S04E08)
další epizody (10)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Čisté ruce (S01E03)
Modlitba (S01E02)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Privilege (S01E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tanec smrti (S09E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wet (S12E05)

TV pořady

2018 The 72nd Annual Tony Awards (TV pořad)
2017 Teen Choice Awards 2017 (TV pořad)
2016 The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013 (TV pořad)
2010 Masterchef (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace