foto

Catherine Johnson

  • nar. 14.10.1957 (61 let)
    Suffolk, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Mamma Mia!

TV seriály

2010 Dappers (TV seriál)
2001 Linda Green (TV seriál)
1999 Love in the 21st Century (TV seriál)
1995 Zlatá klec (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1989 Byker Grove (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace