foto

Patryk Vega

  • nar. 2.1.1977 (42 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Kobiety mafii 2
Polityka
2018 Kobiety mafii
Plagi Breslau
2017 Botoks
Czerwony punkt
2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety
Pitbull: Nové pořádky
2014 Służby specjalne
2013 Last Minute
2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
2010 Ciacho
2005 Pitbull

TV seriály

2018 Botoks (TV seriál)
Zatracenie (E06)
Pokuta (E05)
Sumienie (E04)
další epizody (6)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
Hycel (E12)
Dobrodziej (E11)
další epizody (13)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2004 Kryminalni (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Kobiety mafii 2
2018 Kobiety mafii
2017 Botoks
Czerwony punkt
2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety
Pitbull: Nové pořádky
2014 Służby specjalne
2013 Last Minute
2010 Ciacho
2005 Pitbull

TV seriály

2018 Botoks (TV seriál)
Zatracenie (E06)
Pokuta (E05)
Sumienie (E04)
další epizody (6)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2008 Pitbull (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
další epizody (14)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Polityka
2016 Pitbull: Nové pořádky

TV seriály

2015 Speciální jednotka (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce