foto

György Gát

  • nar. 5.2.1947 (73 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Golyó a szívbe (TV film)
1985 Villanyvonat (TV film)
1980 Tiszteletem, főorvos úr (TV film)

TV seriály

1991 Família Kft. (TV seriál)
Csendes éj (S01E08)
Pilot: Sugárzás (S01E03)
Pilot: A bárányhimlő (S01E02)
další epizody (4)
Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)
Az elveszett szakasz (E12)
Military Tours (E11)
další epizody (6)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)
Átkelés (E06)
Mozgó Trezor (E05)
další epizody (7)
Zsarumeló (TV seriál)
A kínai páros (E02)
Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
A hazajáró lélek (S03E06)
Tüzes babák (S03E05)
1989 Zsarumeló (TV seriál)
Zulejka Méhkirálynő oda-vissza (E01)
Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)
Stoplis angyalok (S03E03)
Aranyháromszög (S03E02)
další epizody (4)
1986 Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
Software (S02E06)
Panoptikum (S02E05)
další epizody (7)
1984 Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
A fotómodell (S01E02)
A szatír (S01E01)
Série noire (TV seriál)
Ballon mort (E24)

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Tiszteletem, főorvos úr (TV film)

TV seriály

1991 Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)
Az elveszett szakasz (E12)
Military Tours (E11)
další epizody (6)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)
Átkelés (E06)
Mozgó Trezor (E05)
další epizody (7)
Zsarumeló (TV seriál)
A kínai páros (E02)
Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
A hazajáró lélek (S03E06)
Tüzes babák (S03E05)
1989 Zsarumeló (TV seriál)
Zulejka Méhkirálynő oda-vissza (E01)
Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)
Stoplis angyalok (S03E03)
Aranyháromszög (S03E02)
další epizody (4)
1986 Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
Software (S02E06)
Panoptikum (S02E05)
další epizody (7)
1984 Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
A fotómodell (S01E02)
A szatír (S01E01)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Sup
1978 A kétfenekű dob
1971 Végre, hétfő!

TV seriály

1991 Angyalbörben (TV seriál)
Az elveszett szakasz (E12)
1986 Linda (TV seriál)
Panoptikum (S02E05)

Producentská filmografie

Filmy

1991 Bůh kráčí pozpátku

TV seriály

1992 Família Kft. (TV seriál)
És mit szólna Api? (S02E52)
A pofon (S02E51)
A válás (S02E50)
další epizody (52)
1991 Família Kft. (TV seriál)
Ki van az üzletben? (S01E10)
A zongora (S01E09)
Csendes éj (S01E08)
další epizody (10)
Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)
Az elveszett szakasz (E12)
Military Tours (E11)
další epizody (6)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)
Átkelés (E06)
Mozgó Trezor (E05)
další epizody (7)
1989 Eszmélet (TV seriál)
Kései sirató (E05)
Szerelmi gyászmise (E04)
Jaj, szeressetek szilajon (E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky