foto

Jerry Stahl

  • nar. 28.9.1953 (65 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Chuck
Urge
2013 Rides Dirty with Jerry
2012 Hemingway a Gellhornová (TV film)
2003 Mizerové II
1989 Dr. Caligari
1982 Café Flesh
1981 Nightdreams

TV seriály

2018 Útěk z vězení v Dannemoře (TV seriál)
Part 6 (E06)
Part 3 (E03)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední věci (S06E24)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Velké dítě (S05E15)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Proměny (S05E08)
Soukromé vášně (S04E16)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otrok hladu (S02E23)
Třetí oko (S02E17)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otroci z Las Vegas (S02E08)
Učinit spravedlnosti za dost (S01E21)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Laura's Secret Diary (S02E04)
Zapadákov (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Brouk v domě (S01E25)
1986 Alf (TV seriál)
Co dokáže láska? (S01E08)
You Again? (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)

Herecká filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1998 Půlnoc nikdy nekončí - kniha

Střihačská filmografie

TV seriály

2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Piráti Třetí říše (S06E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace