foto

Róbert Pajer

  • nar. 1959
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 A merénylet (TV film)
2017 Vadkanvadászat
2009 És a nyolcadik napon (TV film)
2005 Fejezetek az Erények könyvéből (TV film)
2000 Mai mesék: Lucy (TV film)
1997 Házikoszt
1993 Bukfenc
1992 Ördög vigye

TV seriály

2013 Hacktion (TV seriál)
12 óra (S04E10)
Milu választása (S04E09)
2012 Hacktion (TV seriál)
Kísért a múlt (S03E09)
A karaktergyilkos (S03E08)
A csatlós (S03E07)
2010 Tűzvonalban (TV seriál)
Egy jelentés margójára (S04E12)
Szolgálunk és félünk (S04E11)
A barátok visszatérnek (S04E10)
další epizody (9)
2009 Állomás (TV seriál)
Nők lázadása (S02E06)
Kutyából nem lesz szalonna (S02E05)
Mexikói vasutasnap (S02E04)
další epizody (6)
Tűzvonalban (TV seriál)
Szívdobbanás (S03E14)
Rablók és pandúrok (S03E13)
Maradj mellettem (S03E12)
další epizody (10)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Madarat tolláról (S02E18)
Öt török, öt görög hány ember? (S02E17)
Éjszakai szolgálat (S02E16)
další epizody (9)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Koszorúk és más hazugságok (S01E10)
A hírszerzés művészete (S01E09)
A férfi, aki száz alakban él (S01E08)
další epizody (5)
2003 Szeress most! (TV seriál)
1993 Meselánc (TV seriál)
1984 Linda (TV seriál)

Dokumentární

2018 Az Árpád-vonal
Gyilkosság a Hermina úton
2015 A jó pásztor - Tours-i Szent Márton élete

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace