foto

Dave Polsky

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Scary Movie 2

TV seriály

2010 Královská dvojčata (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
2007 Frank TV (TV seriál)
2005 Buzz on Maggie, The (TV seriál)
2001 Cramp Twins, The (TV seriál)
1997 Městečko South Park (TV seriál)

TV pořady

2002 Cedric the Entertainer Presents (TV pořad)
1997 Keenen Ivory Wayans Show, The (TV pořad)
1995 Singled Out (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace