foto

Kazuto Nakazawa

  • nar. 4.3.1968 (51 let)
    prefektura Niigata, Japonsko

Biografie

Je japonský animátor, režisér a character designer řady anime filmů, seriálů a video her (Devil Kings, Tales of Legendia). K jeho nejznámějším režijním kouskům patří animovaná sekvence v Kill Bill, dvě epizody Samurai Champloo a Moondrive z Genius Party. Podílel se na hudebním klipu k "Breaking the Habit" od Linkin Park.

Jako character designer vytvořil design některých postav třeba z Ergo Proxy, Samurai Champloo a Final Fantasy: Unlimited. K jeho oblíbeným anime patří Akira, Neo Tokyo, Wicked City, Perfect Blue, Genma taisen, Bobby's Girl, The Dagger of Kamui, The Ideon: Be Invoked nebo Naušika z Větrného údolí.

Omy

Režijní filmografie

Filmy

2013 Vassalord.
2007 Genius Party
2003 Parasite Dolls
2002 Kigeki

TV seriály

2018 B: The Beginning (TV seriál)
2012 Kuroko no basket (TV seriál)
2007 Ani*Kuri15 (TV seriál)
2005 Blood+ (TV seriál)
2004 Samurai Champloo (TV seriál)
1998 Lodoss tó senki: Eijú kiši den (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace