foto

K.C. Collins

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Spirála strachu: Saw pokračuje
2019 Heavy
2009 A Day in the Life
2008 Guns (TV film)
Obchod se smrtí (TV film)
Toronto Stories
Záchrana boha
2007 Bez slitování
Zvíře
2006 Doomstown (TV film)
2005 Slepá nespravedlnost (TV film)
2004 Bouře v Brooklynu (TV film)
Dnes se polepším (TV film)
2003 Masakr na střední škole
Neprůstřelný mnich
Noví sousedé (TV film)
Případ Mahowny
Střílejte na Francouze!
2002 Naše Amerika (TV film)
Otcovy hříchy (TV film)
Propusťte Brandleyho (TV film)
Rozsudek (TV film)
Zákon gangu
Červené kecky (TV film)
2001 Rubyina hospoda (TV film)
Říkají mi Sirr (TV film)
2000 Podvodníci (TV film)
Sladkých sedmnáct (TV film)
The Ride (TV film)
1999 Mizernej charakter (TV film)
Právo silnějšího
1998 Povídky ze sousedství (TV film)

TV seriály

2019 Výkupné (TV seriál)
Justice (S03E01)
2017 Agresivní virus (TV seriál)
The Last Stand (S04E10)
The Traitor (S04E09)
Extraction (S04E08)
další epizody (7)
2016 Shoot the Messenger (TV seriál)
2014 Saving Hope (TV seriál)
The Way We Were (S03E07)
Breaking Away (S03E05)
Stand by Me (S03E04)
další epizody (11)
Dívka odjinud (TV seriál)
End of a Line (S04E11)
2013 Saving Hope (TV seriál)
Vamonos (S02E09)
Bed One (S02E07)
All Things Must Pass (S02E06)
další epizody (8)
Dívka odjinud (TV seriál)
Groundhog Fae (S04E08)
La Fae Époque (S04E07)
Of All the Gin Joints (S04E06)
další epizody (12)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
Ride Hard or Go Home (S01E12)
The Law of Contagion (S01E11)
další epizody (12)
Dívka odjinud (TV seriál)
Flesh and Blood (S02E22)
Into the Dark (S02E21)
Lachlan's Gambit (S02E20)
další epizody (6)
2011 Dívka odjinud (TV seriál)
Barometz. Trick. Pressure (S02E13)
Masks (S02E12)
Can't See the Fae-Rest (S02E11)
další epizody (13)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Blood Lines (S01E13)
(Dis)Members Only (S01E12)
Faetal Justice (S01E11)
další epizody (9)
Rookie Blue (TV seriál)
Neprůstřelný (S01E06)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Exit Wounds (S02E09)
2008 ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2006 Lovebites (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
Platinum (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Victoria (S01E12)
Tarzan (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Podraz (S01E15)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Time Out of Mind (E04)
Street Time (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 The Hoop Life (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Mountie and Soul (S03E07)