foto

Victor Browne

  • nar. 24.5.1967 (51 let)
    Goose Bay, Newfoundland, Newfoundland and Labrador, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Christmas Trade
2013 Doctor Bello
2012 Monday Morning
The Cottage
2010 Closure
Invited, The
2009 Confessional, The
2007 Love's Unending Legacy (TV film)
Love's Unfolding Dream (TV film)
2006 Opuštěný kaňon (TV film)
2005 Found (TV film)
2000 Dokonalost mysli
1998 Klub 54
1996 Střelila jsem Andyho Warhola

TV seriály

2009 Dark Blue (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Convertible (S02E11)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Tandem se opakuje (S14E18)
2007 Dirt (TV seriál)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Krev, pot a slzy (S01E14)
Ztraceni (TV seriál)
Záhadný kufřík (S01E12)
2003 Tremors (TV seriál)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Kritický stav (S05E06)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Rescue 77 (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Na hliněných nohou (S01E11)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace