foto

Robert A. Heinlein

  • nar. 7.7.1907
    Butler, Missouri, USA
  • zem. 8.5.1988 (80 let)
    Carmel, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Starship Troopers - kniha
Unpleasant Profession of Jonathan Hoag, The - kniha
2014 Predestination - povídka
2012 Hvězdná pěchota: Invaze - kniha
1997 Hvězdná pěchota - kniha
1994 Vládci loutek - kniha
1988 Učú no senši - kniha
1958 The Brain Eaters - kniha
1950 Destination Moon - kniha

TV seriály

2007 Mistři science fiction (TV seriál) - kniha
1999 Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál) - kniha
1994 Red Planet (TV seriál) - kniha
1950 Tom Corbett, Space Cadet (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Sci-fi vizionáři (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace