foto

Denis Lenoir

  • nar. 1949
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Bergman Island
2019 Wasp Network
2017 Three Christs
2016 Začít znovu
2014 Eden
Pořád jsem to já
2013 100% cachemire
Než přijde zima
2012 Kočka
Modrá laguna: Procitnutí (TV film)
2011 Have a Little Faith (TV film)
Všechna tvoje slunce
2010 Carlos (TV film)
Šípková Růženka (TV film)
2009 Bunker Hill (TV film)
La veine du vigneron
2008 Oprávněné vraždy
2007 88 minut
Angel
2006 Paříži, miluji Tě
Časovaná bomba (TV film)
2005 V jeho rukou
2004 Pod kontrolou
Únos
2003 Intent
2002 Demonlover
2001 Stařec, který četl milostné romány
Vzpoura (TV film)
2000 Meat Loaf: To Hell and Back (TV film)
Ukradni ten film
Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové (TV film)
1999 Mizernej charakter (TV film)
1998 Fin août, début septembre
Černý čtvrtek
„Sladká“ pomsta (TV film)
1997 Food of Love
Un air si pur...
1996 Clubbed to Death (Lola)
Tajný agent
1995 V žáru lásky
1994 Chladná voda
Decadence
Odloučení
Šachová partie
1993 Drôles d'oiseaux
Entre chien et loup
Une nouvelle vie
1992 Beau fixe
1991 Dingo
Paris s'éveille
1990 Bál guvernéra
Čas nostalgie
1989 L'enfant de l'hiver
Pan Hire
1988 La lumière du lac
Ville étrangère
1987 Professeur Taranne, Le
Tandem
1986 Dressage
Désordre
1985 L'amour propre ne le reste jamais très longtemps
1982 Laissé inachevé à Tokyo
1977 Colloque de chiens

TV seriály

2012 Kendra (TV seriál)
Lauren (TV seriál)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Reelin' in the Years (S01E04)
The Squeeze (S01E03)
Possession (S01E02)
další epizody (4)
1994 Tous les garçons et les filles de leur âge (TV seriál)

Dokumentární

1984 Winston Tong en studio
1976 Sotelo

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Cinematographer Style
2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky