foto

Michael A. Price

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Mason Twins, The (TV film)
Zdravím, dámy! (TV film)
2012 Megawinner (TV film)
2011 Iceland (TV film)
2007 Hell on Earth (TV film)
2006 That Guy (TV film)
2001 The Last Gunshot
Zeros, The
2000 Attraction
1999 Fine Day for Flying, A
1997 'Mad' Boy, I'll Blow Your Blues Away. Be Mine

TV seriály

2019 Why Women Kill (TV seriál)
Kill Me as if It Were the Last Time (E10)
I Was Just Wondering What Makes Dames Like You So Deadly (E09)
Marriages Don't Break Up On Account Of Murder - It's Just A Symptom That Something Else Is Wrong (E08)
další epizody (7)
Vražedná práva (TV seriál)
Prosím řekni, že nikdo další neumřel (S05E15)
Kde máte rodiče? (S05E13)
2018 Vražedná práva (TV seriál)
To dítě nikdy nezemřelo (S05E03)
Tvůj pohřeb (S05E01)
Nikdo další nezemře (S04E15)
další epizody (8)
2017 Vražedná práva (TV seriál)
Já ji miluju (S04E05)
Byla vůbec někdy dobrá? (S04E04)
Šlo o dobro věci (S04E03)
další epizody (10)
2016 Uncle Buck (TV seriál)
Zornův syn (TV seriál)
Bitva na Díkůvzdání (E07)
Příběh dvou Zornů (E06)
Chuť Zephyrie (E05)
další epizody (7)
Vražedná práva (TV seriál)
Kdo umřel? (S03E09)
Už žádnou krev (S03E08)
Mateřská intuice (S03E07)
další epizody (15)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Co jsme to provedli? (S02E09)
Ahoj, já jsem Philip (S02E08)
Chci, abys umřela (S02E07)
další epizody (15)
2014 The McCarthys (TV seriál)
Vražedná práva (TV seriál)
Zabij mě, zabij mě, zabij mě (S01E09)
Je ženatý (S01E08)
Zasloužil si zemřít (S01E07)
další epizody (8)
Trophy Wife (TV seriál)
Mother's Day (E22)
Back to School (E21)
There's No Guy in Team (E20)
další epizody (12)
2013 Trophy Wife (TV seriál)
Twas the Night Before Christmas... Or Twas It? (E10)
Russ Bradley Morrison (E09)
Lice and Beary White (E08)
další epizody (9)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Brothas & Sisters (S03E23)
Deuce Babylove 2: Electric Babydeuce (S03E22)
Unsabotagable (S03E21)
další epizody (13)
2012 Život pod cenou (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
To Serb with Love (S03E06)
P&P Romance Factory (S03E05)
More Like Stanksgiving (S03E04)
další epizody (18)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Grinches Be Crazy (S02E09)
Full Court Dress (S02E08)
The Code War (S02E07)
další epizody (20)
Zpátky do školy (TV seriál)
Kritické filmové studie (S02E19)
2010 100 Questions (TV seriál)
2009 In Gayle We Trust (TV seriál)
2008 October Road (TV seriál)
As Soon as You Are Able (S02E13)
The Fine Art of Surfacing (S02E12)
Stand Alone by Me (S02E11)
další epizody (8)
2007 In the Motherhood (TV seriál)
October Road (TV seriál)
Once Around the Block (S02E05)
Deck the Howls (S02E04)
The Infidelity Tour (S02E03)
další epizody (5)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
The Loop (TV seriál)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Drž se svého instinktu (S05E06)
Rande ve čtyřech (S05E05)
Vzpoura proti Taylorovi (S05E04)
další epizody (19)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápas (S04E09)
Zhyň, blbče (S04E08)
Festival živých obrazů (S04E07)
další epizody (20)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkůvzdání (S03E09)
A hra začíná (S03E08)
Taneční maraton (S03E07)
další epizody (20)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Slavnostní večeře (S02E10)
Mladíček na útěku (S02E09)
Náš hotel (S02E08)
další epizody (13)

TV pořady

2012 84. Annual Academy Awards (TV pořad)

Kostymérská filmografie

TV seriály

2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Všechno nejlepší, mami (S03E18)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nějak nám to nevychází (S02E22)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Ordinary Extraordinary Love (S03E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky